Permainan makanan Cina 94 peratus

Masakan Cina adalah soalan pertama tahap 122 tahap permainan 94 peratus, fikirkan dan tuliskan apa asas masakan negara ini.

Jawapan

Tidak.%Jawapan
Jumlah: 6 jawapan. Jawapan yang paling biasa adalah "Mie" dipilih dalam 27% kes..

Statistik respons pada carta

Soalan Lain Tahap 122 Jawapan

 • Musim bunga
 • Icicles

Tahap lain 94%

 • ‹Tingkat 121
 • Tahap 123 ›

© Hak Cipta 2017-2020 Maklum Balas
Semua hak untuk permainan "94 peratus" adalah milik pemilik yang sah.

Masakan Cina

Timur adalah perkara yang halus. Dan China juga merupakan perniagaan eksotik. Masakan negara ini penuh dengan pelbagai hidangan, yang tidak asing lagi bagi lelaki biasa Rusia di jalanan. Walau bagaimanapun, ada di antara kita yang boleh membawa konsep gabungan kita kepada konsep "masakan Asia". Mari kita lihat apa jawapan yang diberikan oleh responden pada tahap permainan yang disebut 94 peratus.

 1. Mie - (Masakan Cina terutama mi - 27%)
 2. Sumpit - (Orang Cina makan dengan sumpit - 24%)
 3. Nasi - (dapur ini mempunyai banyak hidangan nasi - 23%)
 4. Pedas - (Masakan Cina dianggap banyak pedas - 10%)
 5. Ikan - (6%)
 6. Kicap - (dan anda sukar melakukannya tanpa kicap di dapur ini - 4%)

Permainan 94% makanan Cina, apa jawapannya?

Hanya jawapan yang betul untuk permainan versi Rusia.

Perkara pertama yang perlu diingat ialah Mie 27

Petunjuk kedua dalam permainan akan menjadi terkenal - Sticks 24

Akan membantu meneruskan permainan lebih jauh - Gamb. 23

Petak keempat akan membuka jawapan - 10 Akut

Sejurus selepas dia, peratusan menambah - Ikan 6

Petunjuk terakhir untuk masakan Cina adalah - Sos Soya 4

Masakan Cina membangkitkan persatuan berikut.

Untuk pilihan dengan jawapannya, kicap menetes 4%.

Untuk jawapannya, ikan sudah menetes 6 peratus.

Untuk pilihan dengan jawapannya, sudah 10 peratus.

Padi pilihan mendapat 23 peratus.

Tongkat mengambil 24 peratus.

Menutup senarai dalam penilaian populariti adalah sambutan mi dan 27 peratus.

Berikut adalah senarai jawapan untuk soalan permainan..

27 peratus akan dikreditkan untuk makanan Cina yang paling popular - NOODLES

Makanan akan menolong anda menang 24 peratus - STICKS

23 peratus akan membawa lauk rebus - NASI

10 peratus pasti akan menambah jawapan makanan Cina rasanya pedas - SPICY

6 peratus akan segar - IKAN

Mari dapatkan 4 peratus untuk sos masin - SAYCE SOY.

Sekarang banyak orang menyukai hidangan eksotik dari masakan asing, terutama yang oriental, jadi persoalan ini boleh menyebabkan banyak persatuan.

Berikut adalah jawapan yang betul dan sesuai untuk permainan 94%:

jawapan pertama adalah mi, ia sangat berbeza dengan yang biasa kita makan, mi akan membawa 27%.

jawapan kedua ialah sumpit, ini adalah alat makan utama untuk orang Cina, sumpit akan membolehkan anda memperoleh 24% lagi

jawapan ketiga adalah nasi, yang banyak digunakan dalam masakan Cina. Nasi akan memberi 23%.

jawapan keempat adalah tajam, pepatah ini mencirikan banyak masakan Cina dengan cara yang terbaik dan akan menambahkan 10% lagi kepada pemain.

jawapan kelima adalah ikan, ia akan membawa 6%.

jawapan keenam adalah kicap, menyebutkan ia akan mendapat 4%.

94% Petua Makanan Cina

Anda dibawa ke laman web kami yang menawarkan 94% jawapan permainan. Laman web kami adalah sumber terbaik, memberi anda 94% jawapan makanan Cina dan beberapa maklumat tambahan seperti panduan dan petua langkah demi langkah. Permainan ini dibuat oleh pemaju Scimob, yang mempunyai permainan hebat dan misteri selain 94%.

Permainan sederhana ini tersedia untuk hampir semua orang, tetapi ketika anda melangkah lebih jauh, tahapnya semakin sukar, jadi banyak yang memerlukan pertolongan. Oleh itu, kami memberi anda peluang untuk menggunakan 94% jawapan atau petua, tipu muslihat dan curang masakan Cina.

Sekiranya 94% tiba-tiba dikemas kini, anda sentiasa dapat mencari jawapan baru di laman web ini. Tidak ketinggalan, tambah laman web kami ke senarai kegemaran anda.

Ingin mendapatkan jawapan ke tahap lain, kemudian lihat di halaman 94% Tahap 122 jawapan.

Masakan Cina

Di negara kita, orang mempunyai idea yang tidak jelas tentang masakan Asia, khususnya, masakan Cina. Tetapi hampir semua orang, berkat buku, filem dan stereotaip, dapat menamakan beberapa persatuan yang berkaitan dengan masakan Cina. Berikut adalah persatuan yang dapat kita perhatikan pada tahap permainan 94% ini:

 • Mie - (Masakan Cina terutama mi - 27%)
 • Sumpit - (Orang Cina makan dengan sumpit - 24%)
 • Nasi - (dapur ini mempunyai banyak hidangan nasi - 23%)
 • Pedas - (Masakan Cina dianggap banyak pedas - 10%)
 • Ikan - (6%)
 • Kicap - (dan anda sukar melakukannya tanpa kicap di dapur ini - 4%)

Makanan Cina - jawapan permainan 94 peratus

Masakan Cina - 94%. 94 peratus menjawab soalan dalam permainan:
Sos soya;
Tongkat;
Mee;
Tajam;
Seekor ikan;
Nasi.
Musim bunga.
Pada tahap ini, 94% permainan menghadapi pertanyaan "masakan Cina". Dan jawapannya boleh didapati di sini di halaman ini!

Kongsi soalan menarik di rangkaian sosial:

Berita serupa:

Artikel Permainan

 • Berita pembangunan permainan
 • Temu ramah pemaju
 • Analisis permainan
 • Artikel mengenai topik permainan umum
 • Walkout 4 Fallout

  • Lulus pencarian
  • Majalah
  • Satelit
  • Hologram
  • Bobbleheads
 • Petua dan petua

  • Wira Clicker
  • 94% (peratus)
  • 2048
 • Rusia.Triviador

  • Seni
  • Geografi
  • Sastera
  • Biologi dan kimia
  • Hiburan
  • Pengetahuan am
  • Sejarah
  • Matematik dan fizik
  • Sukan
  • Cara hidup
  • Triviador dengan rakan-rakan
 • Anda perlu membuang alat dengar apabila anda meninggalkan kapal.

  © 2014-2020 - koleksi jawapan untuk soalan dari permainan Triviador. Di laman web ini, anda akan mendapat lebih banyak maklumat mengenai permainan Triviador dalam talian, serta jawapan Triviador dan banyak lagi.

  Masakan Cina

  Pembentukan masakan Cina moden telah berlangsung selama 3 milenium. Ini disahkan oleh penemuan ahli arkeologi yang menakjubkan - piring gangsa, sekop, sudu, pisau, papan dapur dan periuk, bertarikh 770-221. SM. Pada masa yang sama, restoran awam dan rumah teh pertama muncul. Dan buku masakan pertama di China diterbitkan 1,500 tahun yang lalu.

  Kehidupan kuliner yang kaya di negara ini adalah kerana sikapnya yang sopan terhadap masakan. Telah dikaitkan dengan seni di sini dan telah dipelajari secara serius selama ribuan tahun. Malah ahli falsafah terkenal Confucius (4-5 abad SM) mengajar para pelajarnya kehalusan seni kuliner. Dan resipi beliau berjaya dipelihara dan hari ini mereka menjadi asas masakan Confucian. Permintaan tinggi diberikan pada makanan yang disediakan untuk dimakan. Dia harus dibezakan dengan rasa yang baik, memiliki sejumlah sifat berguna dan menjadi ubat. Yang terakhir dicapai melalui penggunaan herba yang meluas..

  Menariknya, konsep yin dan yang telah wujud dalam masakan Cina sejak zaman dahulu lagi. Oleh itu, semua produk dan hidangan dibahagikan kepada yang memberi tenaga dan yang menenangkan. Oleh itu, daging adalah produk yang, dan air mengandungi tenaga yin. Dan untuk sihat dan menjalani kehidupan yang panjang, perlu untuk mencapai keharmonian yin dan yang.

  Dari zaman kuno hingga sekarang, orang Cina tetap menyukai makanan bersama, dan alasan untuk mereka tidak menjadi masalah. Di samping itu, tema makanan tercermin di sini dalam peribahasa dan ucapan. Orang Cina mengatakan "makan cuka" ketika mereka menggambarkan perasaan cemburu atau iri hati, "Makan tauhu seseorang" jika mereka tertipu atau "makan ais krim dengan mata mereka" jika fakta menatap anggota lawan jenis dipastikan.

  Tidak lazim memakan hidangan di China dengan cepat dan tanpa keseronokan, sebaliknya itu adalah tanda tidak sedap. Tidak ada makanan ringan seperti makanan, kerana makanan dihantar kepada orang-orang oleh surga, dan oleh itu anda perlu memperlakukannya dengan hormat. Semasa mengatur meja, wanita Cina memastikan bahawa keseimbangan dalam pinggan dijaga di atasnya. Walau bagaimanapun, selalu ada lebih banyak hidangan cair dan lembut di atasnya kerana kegunaannya dan mudah dicerna. Makan tengah hari perayaan di sini boleh memuatkan hingga 40 hidangan.

  Bercakap mengenai pengaturan meja di China dengan lebih terperinci, seseorang tidak boleh menyebut bahawa penampilan, susunan susunan pinggan dan ciri warnanya memainkan peranan yang sangat penting. Lagipun, keharmonian bagi orang Cina lebih utama dan pengaturan meja tidak terkecuali. Secara umum, ia didominasi oleh nada putih dan biru, yang disenyapkan..

  Adalah bermanfaat untuk minum teh hijau sebelum makan bersama bangsa ini. Selepas itu, anda boleh beralih ke pembuka selera sejuk - ikan, sayur-sayuran, daging, dan seterusnya - ke nasi dan hidangan biasa dan sos. Semasa makan malam di China, mereka selalu minum wain beras atau matan. Selepas makan, mereka menghidangkan sup dan teh hijau segar. Diyakini bahawa susunan makan ini sangat bermanfaat untuk pencernaan dan membolehkan para tamu bangun dari meja tanpa merasa berat atau tidak puas hati..

  Masakan Cina secara konvensional dibahagikan kepada 8 masakan daerah, masing-masing mempunyai ciri masakan tersendiri. Sementara itu, mereka memiliki kesamaan sekumpulan produk yang paling popular. Sebagai tambahan kepada semua perkara di atas, ini merangkumi bijirin, bijirin, kacang soya, sayur-sayuran dan buah-buahan, daging, khususnya, unggas dan daging lembu, telur, kacang-kacangan, rempah, ikan dan makanan laut, serta serangga, ular dan banyak lagi. Minuman yang popular di sini adalah teh hijau, wain beras, bir dan tincture ular. Banyak produk dihasilkan di negara itu sendiri kerana iklim yang baik.

  94% makanan cina

  Helo! Nama saya Lampobot, saya adalah program komputer yang membantu membuat Peta Perkataan. Saya boleh mengira dengan baik, tetapi setakat ini saya tidak memahami dengan baik bagaimana dunia anda berfungsi. Tolong saya mengetahuinya!

  Terima kasih! Saya menjadi lebih baik dalam memahami dunia emosi.

  Q: radio radio adalah sesuatu yang neutral, positif atau negatif?

  Persatuan lelaki untuk perkataan "Masakan Cina"

  Persatuan wanita untuk perkataan "Masakan Cina"

  Pergaulan netral untuk masakan Cina

  Sinonim untuk masakan Cina

  Kalimat dengan frasa "masakan Cina"

  • - Dan secara umum, masakan Cina berusia empat ribu tahun.
  • Sebaliknya, sebuah rangkaian restoran makanan segera Cina Ping-Pong yang berjaya, dicipta oleh orang Rusia.
  • Hidangan Itali, Perancis atau Cina terbaik kelihatan tidak menyelerakan.
  • (semua tawaran)

  Petikan dari klasik Rusia dengan frasa "masakan Cina"

  • Makanan Cina tidak menarik, terutama dengan minyak yang mereka makan!

  Maksud frasa "Masakan Cina"

  Masakan Cina merangkumi masakan dari wilayah China serta tradisi masakan diaspora Cina. Sejarah masakan Cina bermula di zaman Neolitik; dari masa ke masa, pelbagai kawasan telah mengembangkan pilihan mereka sendiri, bergantung pada iklim dan gaya pengadilan. Selama bertahun-tahun, ramuan asing dan tradisi memasak telah disatukan ke dalam masakan Cina. Terdapat ciri khas kuliner orang-orang dari kelas sosial dan kebangsaan yang berbeza. Hidangan Cina yang paling terkenal ialah itik Peking, dim sum, nasi goreng, telur berusia seratus tahun, sup penyu. (Wikipedia)

  hantar komen

  Selain itu

  • Terjemahan masakan Cina dan ayat contoh dalam bahasa Inggeris

  Maksud frasa "Masakan Cina"

  Masakan Cina merangkumi masakan dari wilayah China dan juga tradisi masakan diaspora Cina. Sejarah masakan Cina bermula di zaman Neolitik, seiring berjalannya waktu, kawasan yang berbeza telah mengembangkan pilihan mereka sendiri, bergantung pada iklim dan gaya pengadilan. Selama bertahun-tahun, ramuan asing dan tradisi memasak telah disatukan ke dalam masakan Cina. Terdapat ciri khas kuliner orang-orang dari kelas sosial dan kebangsaan yang berbeza. Hidangan Cina yang paling terkenal ialah itik Peking, dim sum, nasi goreng, telur berusia 100 tahun, sup penyu.

  Cadangan dengan frasa "masakan Cina":

  - Dan secara umum, masakan Cina berusia empat ribu tahun.

  Sebaliknya, Ping-Pong, sebuah rangkaian makanan cepat saji masakan Cina yang berjaya dibuat oleh orang Rusia.

  Hidangan Itali, Perancis atau Cina terbaik kelihatan tidak menyelerakan.