Memperkenalkan pasukan Liga - HC "White Sharks"

HC "White Sharks" - pasukan hoki amatur.

Ditubuhkan: 2020.

Pengasas pasukan: Tolsky Gleb Igorevich, Ketua Pengarah LLC "TL-Consulting".

Tahap kemahiran dan pembahagian pasukan: "Mula".

Home Ice: "Rizab Tenaga Kerja", terletak di st. Magnitogorskaya, 51 B.

Dewan latihan fizikal umum dan lemparan hon - "Zenith", di st. Butlerova, 9.

Ketua jurulatih pasukan: Dyomin Alexander Alexandrovich.

Kisah penciptaan pasukan hoki akan diceritakan oleh pengasas pasukan - Tolsky Gleb.

- "Saya diundang ke hoki oleh rakan perniagaan yang menawarkan untuk bermain skate dan bermain. Bagi saya itu adalah perkara baru, sebelum ini saya hanya bermain hoki halaman sebagai seorang kanak-kanak, tetapi itu sudah lama. Saya bersetuju, dan ia sangat menggembirakan saya. Seterusnya, saya menjumpai jurulatih hoki dan mula mengikuti latihan individu. Begitulah cara saya bertemu ketua jurulatih pasukan sekarang - Alexander Demin. Perlu diingat bahawa Alexander mempunyai sekolah hoki sendiri "ELITE HOCKEY". Ramai pemain hoki pasukan White Sharks juga belajar di sekolah ini..
Sekiranya anda gemar bermain hoki dan bersedia untuk menguji kekuatan anda di atas ais, maka kami hanya memerlukan pemain seperti itu! "

Pada Januari 2020, diputuskan untuk membuat pasukan untuk mengambil bahagian dalam kejohanan SPbHL.

Matlamat pasukan: bermain dan menang!

Pada masa ini, kami secara aktif merekrut pasukan - pasukan kami akan gembira untuk pemain hoki baru dan peminat sukan ini. Kami sedang menunggu orang berkebolehan yang bersedia untuk berlatih dengan bersungguh-sungguh dan melakukan apa yang mereka sukai..

Teruskan kemenangan!
Salam, HC "White Sharks"

Jerung putih muda di luar pesisir Australia lebih suka ikan pari dan ikan pelagis

Travelbag Ltd / Flickr

Ikan pelagis besar telah menjadi dasar diet ikan hiu putih remaja yang bermigrasi di pesisir timur Australia. Walaupun begitu, seperti yang diketahui oleh para penyelidik, pemangsa ini sering memburu mangsa bentik, misalnya ikan pari. Ini bermaksud bahawa keutamaan ekologi dan kemahiran memburu hiu putih yang hebat jauh lebih luas daripada yang difikirkan sebelumnya, penulis artikel untuk jurnal Frontiers in Marine Science note..

Jerung putih (Carcharodon carcharias) terkenal sebagai pemangsa teratas ekosistem laut. Walaupun begitu, maklumat mengenai diet mereka, terutama pada usia muda, masih belum lengkap, dan tanpanya sukar bagi para saintis untuk memahami ciri-ciri ekologi spesies ini dan memastikan perlindungannya berkesan..

Sekumpulan pakar yang diketuai oleh Richard Grainger dari University of Sydney memutuskan untuk memahami khasiat ikan hiu putih. Mereka memberi tumpuan kepada penduduk yang berhijrah di sepanjang pantai timur Australia. Jerung dewasa agak jarang terdapat di sini, dan sebahagian besarnya adalah individu yang belum matang dengan panjang kurang dari tiga meter.

Para penyelidik menganalisis kandungan usus 52 hiu putih remaja, yang kebanyakannya mati di jaring yang dipasang untuk melindungi pantai di New South Wales. Mayat makanan dijumpai di 40 daripadanya.

Ternyata pada peringkat awal kehidupan, ikan bertulang (Teleostei) menempati tempat terpenting dalam diet ikan hiu putih Australia Timur. Item makanan yang paling popular adalah arrip besar (Arripis trutta), ikan besar dari perairan pelagis pesisir. Ia sering disebut salmon Australia, walaupun tidak ada kaitan dengan salmon sebenar. Ikan bertulang lain dalam makanan ikan yu diwakili oleh bentuk bentik dan terumbu..

Ikan tulang rawan menempati bahagian yang lebih kecil dalam diet ikan hiu putih muda. Pada dasarnya, ini adalah pelbagai ikan pari, yang sering diburu oleh lelaki. Cephalopoda dan mamalia (dalam hal ini, lumba-lumba) dimakan lebih jarang. Namun, semakin tua dan semakin besar hiu, semakin besar kemungkinan mereka memburu mamalia laut..

Membandingkan penemuan dengan data dari Afrika Selatan, para saintis mendapati bahawa hiu remaja dari dua populasi makan makanan yang serupa. Benar, individu Afrika Selatan dan bukannya arrips makan sardin Peru (sagax Sardinops) dan ikan pari yang jarang diburu..

Menurut penulis, kajian mereka menunjukkan bahawa tabiat makan dan strategi memburu hiu putih muda lebih beragam daripada yang difikirkan sebelumnya. Walaupun dianggap sebagai pemburu laut atas yang khas, kehadiran mangsa dasar ikan pari dalam makanannya menunjukkan kemampuan untuk berburu di perairan yang lebih dalam..

Jerung putih yang hebat dilahirkan dan menghabiskan tahun-tahun pertama kehidupan mereka di kawasan semaian - kawasan dangkal lautan di Laut Mediterranean, serta di luar pantai Afrika Selatan, Australia Tenggara, California dan Amerika Utara barat. Dan baru-baru ini, ahli paleontologi telah menemui fosil dari tapak semaian hiu putih yang hebat. Mereka berada di luar pesisir Chile pada zaman Pliosen - dari lima hingga dua setengah juta tahun yang lalu.

Pasukan hoki "Hiu Putih"

HC "Jerung Putih"

Kelab hoki "White Sharks"

Latihan hoki.

Pembentukan pasukan untuk menyertai kejuaraan hoki amatur biasa di St Petersburg.

Nama pasukan: HC "White Sharks"

Es rumah kami: Arena "Trudovye Rezervy"
Alamat: Magnitogorskaya, 51B

Jurulatih pasukan: Dyomin Alexander Alexandrovich
⠀ ⠀
Matlamat pasukan kami:

 • Penyertaan dalam pertandingan hoki ais;
 • Bersedia untuk kejuaraan hoki ais St. Petersburg biasa di bahagian Mula;
 • Penyertaan dalam pertandingan dan kejohanan antarabangsa.
 • Meningkatkan kemahiran bermain hoki;

⠀ ⠀ ⠀

⠀ ⠀ ⠀
Langganan 8.000 rubel sebulan
666 rubel - 1 senaman.
12 - 13 senaman sebulan:
8 - 9 senaman di atas ais
3 - 4 - Latihan "kering" Di gimnasium. (Lontaran, dribbling) atau latihan yang menyinggung perasaan.
Tempoh latihan: 1:15 minit.

Seekor hiu yang dimakan manusia membunuh seorang peselancar dan berlayar pergi tanpa hukuman

Jerung putih sepanjang tiga meter (atau hiu pemakan manusia) membunuh seorang peselancar di luar pantai negara bagian New South Wales di Australia. Menurut "BBC", dia menggigit kaki lelaki itu dan berenang tanpa hukuman.

Almarhum berusia kira-kira 50 tahun. Jerung itu menggigitnya di paha, lalu mengelilingi mereka yang datang menolongnya, merempuh salah satu kapal dan menghilang. Selepas serangan itu, lelaki itu ditarik keluar dari air. Dia mendapat rawatan perubatan, tetapi tidak diselamatkan. "Sayangnya, tidak ada yang bisa kami lakukan," akui terry Savage..

Bahan berkaitan

Dibelasah sepenuhnya

"Kiamat digantung di udara"

Undang-undang tempatan membenarkan pembunuhan ikan yu yang menimbulkan ancaman kepada manusia. Namun, polis tidak dapat menembak hiu pemakan lelaki itu, dan setelah beberapa jam dia meninggalkan kawasan itu..

Yang lain diperintahkan untuk kembali ke pantai, ada yang dibantu oleh jet ski. Anggota kelab surfing tempatan James Owen menyatakan bahawa kejadian itu mengejutkan semua penduduk tempatan. "Saya juga tidak tahu kapan terakhir kali seekor hiu membunuh seseorang di sini," Owen berkongsi..

Hiu putih yang hebat, juga dikenali sebagai hiu pemakan manusia, adalah salah satu ikan pemangsa terbesar di dunia. Rata-rata, wakil spesies ini tumbuh sepanjang 4.6-4.8 meter. Dianggap sebagai spesies hiu yang paling berbahaya bagi manusia.

Pada akhir Mei, di lepas pantai negara bagian California, seekor hiu pemakan manusia sejauh lima meter menyerang seorang nelayan yang mengejutkan seekor ikan dari kayak. Dia menggigit kayak, tetapi kemudian terkena moncong dan hilang dari pandangan. Lelaki itu diselamatkan oleh nelayan tempatan.

LHC "Hiu Putih", Magnitogorsk

Pemain sorak dan pemain kelab hoki ais
"TAMAN PUTIH"
Magnitogorsk

Pusat peralatan hoki

Peralatan hoki untuk amatur dan profesional dari semua peringkat umur, banyak pilihan skate.

"Cup of Steel Magnitogorsk" adalah kejohanan yang diadakan mengikut keputusan kejuaraan kota Magnitogorsk di kalangan amatur (dari pasukan liga amatur yang mengambil 1,2,3 tempat bermain) dan profesional (semua 5 pasukan profesional kejuaraan mengambil bahagian). Terdapat 8 pasukan secara keseluruhan. Cubop dimainkan pada sistem play-off.

2.03.2010 Walaupun pengukuhan skuad utama oleh pemain, "White Sharks" kalah pada perlawanan akhir 1/4 kepada pasukan "Electroremont" dengan skor 1: 2 dan tersingkir dari pertarungan piala.

Kejuaraan di antara pasukan amatur di Magnitogorsk:

17.01.2010 Jerung Putih - ESPTs 5: 1
15.01.2010 Jerung Putih - CVS 4: 0
12.01.2010 Jerung Putih - Keretapi 2: 4
06.01.2010 Hiu Putih - CVS 9: 0
26.12.2010 Jerung Putih - Sewa 10: 0
20.12.2009 Jerung Putih - DIT 8: 1
15.12.2009 Jerung Putih - landasan kereta api 7: 3
23.01.2010 Jerung Putih - ESPT 3: 0
01/27/2010 Jerung Putih -Tez. semasa tembak 2: 3
01/29/2010 Bayi: Jerung putih - TsVS 7: 0
31.01.2010 Malutka 10-00 Jerung Putih - CCC 6: 1
02/10/2010 Bayi: Jerung Putih - SKG 8: 0
02/12/2010 Bayi: Jerung Putih - SKG 11: 0
02/16/2010 Bayi: Jerung Dit-Putih 0: 8
02/19/2010 Bayi: Jerung Putih - Sewa 4: 1
02/20/2010 Bayi: Hiu Putih - TPP 7: 5
02/23/2010 Bayi: Hiu Putih - GOP 3: 2 (peluru)
02/25/2010 Bayi: Jerung Putih - KKT 3: 0

Sebagai sebahagian daripada kejuaraan kota Magnitogorsk
dimainkan:
18 perlawanan
Menang: 16 perlawanan
memenangi mata peluru: 1
Kalah: 2 perlawanan
hilang pada peluru: 1 perlawanan

Dalam sembilan perlawanan, penjaga gol White Sharks tidak melepaskan satu gol, iaitu:
Evgeny Leneshmidt - 4 perlawanan sifar,
Stanislav Grib - 5 perlawanan sifar,

Rata-rata 1,1666 gol kebobolan setiap perlawanan

Dijaringkan pada gol lawan: 107 gol
Dikenakan: 21 keping
Perbezaan antara gol yang dijaringkan / terlepas: +86

Kejuaraan hoki ais di antara bandar-bandar kecil di wilayah Chelyabinsk:

01/29/2010 Hiu Putih - Rosa (Shakhtar) 5: 0
01/24/2010 Granit (Ozersk) - Jerung Putih 9: 4
01/17/2010 Jerung Putih - Lokomotiv (Poletaevo) 1: 6
01/13/2010 Lokomotiv (Jerung Putih Poletaevo) 0:11
01/10/2010 Shakhtar (Rose) - Hiu Putih 0: 2
01/03/2010 Jerung Putih - Granit (Ozersk) 3: 3
12/20/2009 Jerung Putih - Penambang (Mawar) 10: 8
13.12.2009 Jerung Putih - Granit (Ozersk) 4: 6
06.12.2009 Jerung Putih - Lokomotiv (Poletaevo) 1:13
12/14/2009 Jerung Putih - Granit (Ozersk) 3: 4
02/21/2010 Shakhtar (Rose) - Hiu Putih 2: 6

Sebagai sebahagian daripada kejuaraan hoki ais di antara bandar-bandar kecil di wilayah Chelyabinsk
dimainkan:
11 perlawanan
Menang: 5 perlawanan
memenangi mata peluru: 0
Kalah: 6 perlawanan
hilang pada peluru: 0

Dijaringkan lawan: 39 gol
Tercapai: 62 gol
Perbezaan antara gol yang dijaringkan / ketinggalan: - 23

TOTALLY BRONZE HOCKEY PUCKET CHIEF MEDALS AMONG CITY CITY OF CHELYABINSK WILAYAH

Magnitogorsk LHK "Jerung Putih"

 • Semua penyertaan
 • Catatan komuniti
 • Cari

Pos Herman-Aka Tverskoy disematkan
Boris Konovalov menyematkan catatan
Egor Serpkov menyematkan catatan
Ivan Frolov menyematkan catatan
Egor Serpkov menyematkan catatan
Anna Dmitrieva menyematkan catatan
Magnitogorsk LHK "Jerung Putih"
Oleg Zakharov
Magnitogorsk LHK "Jerung Putih"
Persekutuan Magnitogue Liga Hoki Amatur berkongsi pautan
Alisa Yagoda menyematkan catatan

SOCHI, MORE dan HOCKEY adalah kejohanan terbuka III dari Sochi Hockey League dalam sukan hoki di kalangan pasukan amatur!
Dapatkan pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan caj positif sepanjang tahun!

Kami menjemput pasukan untuk mengambil bahagian dalam Kejohanan, yang akan diadakan di ibu kota Olimpik pada bulan April 2018.
Tunjukkan lagi...

Dari 12 hingga 15 April 2018 - Bahagian "TANPA BATASAN KEMAHIRAN"
- pemain hoki dari mana-mana tahap kemahiran dibenarkan, kecuali pemain dengan kontrak profesional pada musim 2017/18

26-29 April 2018 - Bahagian AMATEUR 35+
- pemain hoki dibenarkan amatur yang dilahirkan pada tahun 1983 dan pemain hoki profesional yang lebih tua dan dilahirkan pada tahun 1963 dan lebih tua dalam jumlah tidak lebih dari tiga orang dan pemain hoki - amatur yang dilahirkan pada tahun 1988 dan lebih tua dalam jumlah tidak lebih dari tiga orang

- 6-10 pasukan
- tiga hari permainan
- setiap pasukan akan bermain 6 permainan
- sokongan perubatan
- air dan buah di bilik persalinan
- laporan gambar dan video
- acara pembukaan dan penutupan (makan malam - bertemu pasukan, pesta undian / penutup, memberi hadiah)

Semasa anda tinggal di kejohanan, anda boleh memilih lokasi pasukan anda secara bebas, atau memanfaatkan tawaran dari rakan kami.

Jumlah tempat duduk terhad!

Maklumat lebih lanjut melalui telefon: 8 938 419 13 38

Magnitogorsk LHK "Jerung Putih"
Sukan Magnitogorsk

Seorang penduduk daerah Nagaybak meminati sukan

Hoki di Ural Selatan lebih dari sekadar hoki! Di sini permainan ini tidak hanya digemari, di sini hoki adalah objek pemujaan: kanak-kanak memainkannya, lelaki memperjuangkannya, wanita mengetahuinya. Tetapi ada kasta istimewa di kalangan peminat hoki: ini adalah mereka yang, walaupun berumur, tidak mahu berlatih dari "pengamal" kepada "ahli teori", yang permainan kegemaran mereka tetap menjadi permainan dalam arti sebenarnya.
Tunjukkan lagi...

Salah satunya ialah Sergey Uteshev, juruteknik operasi dan pembaikan peralatan, juruteknik untuk alat kilang pengayaan OJSC Alexandrinskaya Mining and Ore Company (daerah Nagaybaksky, wilayah Chelyabinsk). Dia dibesarkan di kampung Ferschampenoise. Dan seperti semua budak kampung, dia bermain hoki ais di Sungai Gumbeyka. Benar, sehingga ais sungai disapu salji: tidak ada gelanggang hoki di kampung pada masa itu, jadi "Saya tidak selesai bermain pada masa kecil saya," gurau Sergei Vadimovich. Dengan kata lain, seiring bertambahnya usia, minatnya terhadap permainan ini tidak hilang, tetapi, sebaliknya, hanya bertambah. "Saya mahu bermain hoki ketika saya belajar di Chelyabinsk," kata Uteshev. - Tetapi institut kami tidak mempunyai bahagian hoki. Saya terpaksa bermain bola keranjang! ".

Adalah mungkin untuk kembali ke permainan hoki hanya setelah hampir dua dekad setelah munculnya minat umum terhadap sukan ini: pada awal tahun 2000-an, di Magnitogorsk yang berdekatan, pasukan hoki Metallurg berada di puncak kegemilangannya. Buat pertama kalinya, sebuah kelab "bukan modal" memenangi begitu banyak kemenangan berprofil tinggi: Juara Rusia, Juara Eropah, pemilik keseluruhan "sejambak" anugerah profesional. Baik tua dan muda bermain hoki ketika itu! Jadi di Ferschampenoise, orang dewasa, keluarga dan pekerja telah memutuskan untuk membuat gelanggang hoki untuk bermain sukan kegemaran mereka. Kami membuatnya sendiri, pada waktu malam, pada hujung minggu... Kami mengumpulkan satu pasukan, memulakan latihan. Kami dengan cepat menyedari bahawa permainan itu tidak menarik tanpa lawan. Kami memutuskan untuk pergi ke rumah jiran di kampung Gorky. "Kami yakin akan kemenangan: apa, kami tidak tahu bagaimana untuk bermain ?! Kami telah melihatnya di TV seribu kali! - ketawa Uteshev. - Kita diberi 20 keping, tetapi kita hanya mendapat satu atau dua gol! Mereka meremehkan musuh, tidak memperhitungkan bahawa ada sekolah hoki di kampung ini selama empat puluh tahun. Biarkan ia menjadi kampung, tetapi sekolah! ".

Kekalahan pertama hanya mendorong cita-cita pemain hoki "amatur": tahun berikutnya pasukan wilayah Nagaybak memutuskan untuk mengambil bahagian dalam pertandingan serantau. "Dan pasukan hoki" ASHA-Stal "datang kepada kami. Bagi kami, secara amnya mengejutkan: bas bertingkat, lelaki itu dihormati, - kata Sergey Vadimovich. - Benar, sebelum pertandingan mereka memanggil dan berkata: "Kalian, jangan menyiksa diri sendiri! Bawa pasukan normal dari Magnitogorsk untuk menyeronokkan bermain! " Saya terpaksa menghubungi rakan saya, mencari pemain! ".

Hoki mendekatkan orang ramai! Orang-orang dari Ferschampenoise menjumpai kawan di antara pemain hoki Magnitogorsk yang memuja: Penyerang Metallurg Aleksey Kaigorodov dan Evgeny Gladskikh ternyata hampir sebangsa. Sudah tentu, mereka tidak bermain untuk pasukan serantau, tetapi mereka memperkenalkan mereka kepada lelaki dari Magnitogorsk, yang sebelumnya bermain hoki secara profesional. Akibatnya, "pasukan wilayah" memberikan perlawanan yang pantas terhadap pasukan dari Asha.

Sejak saat itu, kita dapat menganggap bahawa hobi hoki budak Sergei Uteshev telah mencapai tahap yang sama sekali baru. Orang-orang dari Magnitka mengundangnya untuk sesi latihan bersama di arena ais kecil kelab hoki Metallurg. Secara beransur-ansur dari "kumpulan kesihatan" ini, ketika Uteshev bergurau, sebuah pasukan amatur "White Sharks" dibentuk, yang dilatih oleh Oleg Zakharov, salah satu "Magnitogorsk Varangians" yang diundang untuk bermain untuk pasukan daerah Nagaybaksky.

Kini "White Sharks" adalah salah satu pasukan yang paling bertajuk dari Persekutuan Hoki Amatur (FLHL) Magnitogorsk, yang, dengan cara ini, dibentuk lebih awal daripada Liga Hoki Malam, yang mana ketua negara bermain dari semasa ke semasa. FLHL ​​Magnitogorsk merangkumi lebih daripada dua belas pasukan amatur dari seluruh rantau ini, pertandingan diadakan di beberapa bahagian, dan pemenang bahkan bermain di arena antarabangsa. Jadi persaingan dan keghairahan semangat di sini tidak lebih rendah daripada kejuaraan profesional. Untuk menandingi tahap, pasukan melakukan latihan berkala. Mereka diadakan pada waktu malam dua kali seminggu di gelanggang es Magnitka, dan omong-omong, sejauh 60 kilometer dari kampung. Ferschampenoise, tempat tinggal wira kita. Dalam kes ini, soalan standard "Berapa lama?" Sergei Uteshev menjawab: "Akan ada keinginan, tetapi akan ada masa!" Yang paling penting, hobi hoki yang begitu serius juga disokong oleh keluarganya: “Isteri saya sendiri pernah terlibat dalam atletik pada satu masa dulu, dia bahkan merupakan juara daerah. Dia faham: hoki untuk lelaki adalah alternatif terbaik untuk sofa dan TV! ".

Musim biasa semasa di Persekutuan Liga Hoki Amatur Magnitogorsk telah menjadi salah satu yang paling berjaya untuk penyerang Sergei Uteshev dalam karier amatur sepuluh tahun: dia menghabiskan 10 perlawanan untuk pasukan White Sharks, menjaringkan 18 gol, dan menjaringkan 26 mata. Walaupun berstatus kehormatan sebagai "veteran", dia tidak akan menghentikan kerjaya hoki: "Ini adalah kelebihan unik sukan amatur: tidak ada batasan umur. Perkara utama adalah seberapa komited anda terhadap permainan dan pasukan anda! ".

Jerung putih 3m membunuh peselancar di Australia

Jerung putih sepanjang 3 meter membunuh peselancar berhampiran pantai di Kingscliff, Australia, New South Wales, lapor BBC News.

7 Jun 2020 18:02

Pemangsa menyerang lelaki berusia 50-60 tahun dan menggigit kakinya. Peluncur lain mengusir hiu dan berjaya menarik mangsa yang masih hidup ke darat. Lelaki itu mendapat rawatan perubatan kecemasan, tetapi dia tetap mati.

Polis mencari seekor hiu untuk membunuhnya, tetapi tidak menemui haiwan itu. Pemangsa meninggalkan kawasan pantai beberapa jam selepas kejadian.

"Sekarang semua orang terkejut. Suasana sangat gelap. Saya sebelum ini tidak pernah mendengar kejadian maut yu di kawasan ini, ”kata penyelamat James Owen..

Mengapa penting:

Ini adalah serangan hiu ketiga yang paling mematikan di perairan Australia tahun ini. Seorang lelaki berusia 23 tahun dari Queensland meninggal pada bulan April, seorang penyelam berusia 57 tahun meninggal pada bulan Januari.

Jerung Sakhalin

Rusia
Negara

Matej Dubetsky: "Persaingan tidak dibuat di Timur Jauh"

Beberapa ucapan penting mengenai perkembangan hoki di Timur Jauh dan pemergian anak lelaki berbakat ke Barat dari ketua jurulatih Pusat Artistik Pusat "Arena Master - Timur Jauh"

Untuk Cupid, Laksamana dan tiga puluh satu lagi

Di Timur Jauh terdapat Platinum Arena di Khabarovsk dan Fetisov Arena di Vladivostok. Berapa banyak lagi gelanggang ais dalaman di rantau ini, kami telah menjelaskan isu ini. Infrastruktur ais yang diliputi di Daerah Timur Jauh, di Primorsky, Khabarovsk, Wilayah Trans-Baikal dan Kamchatka, Amur, Sakhalin, Wilayah Autonomi dan Magadan Yahudi, Daerah Autonomi Chukotka, Republik Buryatia dan Sakha-Yakutia.

Hoki remaja kembali ke Sakhalin. Ia akan banyak berubah

Anak lelaki Sakhalin menentang sekolah hoki ais terbaik di Eropah

Mereka memperoleh 5 kemenangan dalam 8 pertemuan - mengatasi SKA, Minsk Dynamo dan pasukan terpilih dari Sweden, Republik Czech dan Finland

Amur menganjurkan festival hoki di Sakhalin. Bakat Sebenar Berkembang Di Sini!

The Tigers menghargai infrastruktur hoki es di pulau itu, mengadakan 7 kelas induk dan pertandingan pameran dengan pasukan Sakhalin Sharks, dan menyampaikan pengalaman pasukan KHL kepada generasi muda

Hoki persendirian di Rusia dan jalan perniagaan di China - temu ramah dengan pengasas pusat pembangunan hoki "Arena Master"

Bagaimana kemenangan masa lalu mempengaruhi kegagalan semasa, bagaimana mengembangkan atlet moden dengan betul, dan bagaimana perjalanan panjang ke dunia hoki baru dikenang - dalam temu bual dengan Igor Koptelov

Pendekatan Timur. Bagaimana menjadi sekolah yang sejuk tanpa berada di kelab KHL

Dua pasukan dari sekolah swasta di bandar-bandar kecil di Timur Jauh bersaing dengan pasukan terbaik di Rusia. Semalam mereka bermain di final Golden Puck

Jerung Kelab Hoki Sakhalin

Kelab hoki ais Sakhalin Sharks adalah kelab hoki ais profesional pertama dalam sejarah Wilayah Sakhalin. Berprestasi dalam kejuaraan Liga Hoki Remaja. Pasukan ini bermain perlawanan di rumah di kompleks ais Arena City. HC Sakhalin Sharks ditubuhkan pada tahun 2013. Di kelab itu, pasukan junior dibentuk di bandar Stupino berhampiran Moscow - HC "Captain", di mana atlet muda sistem hoki pulau dapat bertanding. Oleh itu, pihak pengurusan kelab telah membina vertikal yang jelas untuk perkembangan dan pertumbuhan atlet Sakhalin.

Reznitsky Konstantin Evgenievich
Presiden "HC Sakhalin Sharks"

Igor Koptelov
Naib Presiden HC Sakhalin Sharks

Meleshkov Sergey Yurievich
Pengarah Sukan "HC Sakhalin Sharks"

Bazhukhin Sergey Nikolaevich
Ketua jurulatih HC Sakhalin Sharks

Konstantin Aleksandrovich Bezborodov
Jurulatih penjaga gol HC Sakhalin Sharks

Pada 24 Disember 2019, di Kompleks Ais Bobrov Moscow, perlawanan pertama siri tandang Sakhalin Sharks menentang Kapten Stupino telah berlangsung. Pasukan pulau menang 3: 4 dalam masa lebih masa. Butuh "Sakhalin Sharks" sedikit lebih dari satu minit untuk membuka akaun, Alexey Bozunov mengirim gol ke gawang. Gol kedua dijaringkan oleh Vladimir Krotov. Matlamat lain ternyata menarik. Krotov menyerahkan bola kepada Dmitry Zherebkin, yang terakhir kepada Ruslan Akhmetvaliev. Menilai situasi, penyerang itu melakukan tendangan, dan Zherebkin, melompat, memberinya kesempatan untuk memukul gawang kapten. Hasil perlawanan diputuskan dalam masa tambahan 33 saat. Gol kemenangan dijaringkan oleh Dmitry Zherebkin.

TAMAN PUTIH

TAMAN PUTIH

LLC "FIRM WHITE SHARK" sejak tahun 1996 menghasilkan pakaian untuk gimnastik, koreografi, meluncur angka, akrobatik, kecergasan, berenang, gusti, angkat berat:


triko untuk gimnastik berirama;
triko untuk koreografi, untuk gimnastik artistik;
seluar gimnastik lelaki, seluar dalam, seluar gimnastik (seluar pendek) untuk gimnastik lelaki;
pakaian skating angka, jumpsuit skating angka, kemeja lelaki, seluar sketsa angka, penutup kasut, ikat kepala, skirt skate angka;
baju renang untuk berenang, celana renang, topi kolam renang;
triko untuk senamrobik, membentuk, kecergasan, pakaian, top, skirt, seluar dalam aerobik;
legging, basikal, celana, seluar;
pakaian ketat gusti, pakaian angkat berat;
baju renang, pakaian renang untuk bina badan;
pakaian fetish: cuituit, top, swimsuit, bodysuit, seluar dalam, jumpsuit

Bahan: lycra, regangan baldu, regangan mesh, kain holografik, kapas dengan lycra.

Semua produk memenuhi syarat yang sesuai untuk setiap sukan tertentu.

Jurugambar melihat ke mulut jerung putih yang hebat dan selamat

Jaringan itu dikejutkan oleh video seekor hiu putih hebat yang menyerang jurugambar hidupan liar Peter Craig di Mexico. Video kejadian itu diterbitkan oleh Fox News.

Kejadian itu berlaku di pulau vulkanik Guadalupe di Mexico. Tepat sebelum kejadian itu, Craig, yang sedang duduk di dalam perahu, menurunkan kamera ke air, sebahagiannya merendamnya di dalam air.

Pada 18 Mac, "ciuman" jerung dan penyelam ditangkap dalam video. Sebagai penyelam skuba kemudian menjelaskan, sebenarnya, ikan hanya "mencuba" topeng penyelam.

 • Mengenai syarikat
 • Kakitangan editorial
 • Pusat akhbar
 • Mengiklankan
 • Berita mengenai kami
 • Adat
  perjanjian
 • Pekerjaan keselamatan dan kesihatan

Hak cipta untuk sistem visualisasi kandungan portal iz.ru, serta data asli, termasuk teks, gambar, bahan audio dan video, gambar grafik, karya lain dan tanda dagang, adalah milik Izvestia MIC LLC. Maklumat ini dilindungi sesuai dengan perundangan Persekutuan Rusia dan perjanjian antarabangsa..

Petikan separa hanya boleh dilakukan dengan syarat adanya pautan hiper ke iz.ru.

JSC "JSB" RUSIA "- rakan kongsi" Ekonomi "lajur

Laman web ini disokong oleh Agensi Komunikasi Persekutuan.

Pengiklan bertanggungjawab untuk kandungan sebarang bahan iklan yang disiarkan di portal..

Berita, analitik, ramalan dan bahan lain yang disajikan di laman web ini tidak merupakan tawaran atau cadangan untuk membeli atau menjual aset apa pun..

Didaftarkan oleh Perkhidmatan Persekutuan untuk Pengawasan dalam Bidang Komunikasi, Teknologi Maklumat dan Media Massa. Perakuan pendaftaran ЭЛ No. ФС 77 - 76208 bertarikh 8 Julai 2019, ЭЛ No. ФС 77 - 72003 bertarikh 26 Disember 2019

Hak cipta terpelihara © LLC MIC Izvestia, 2020