Air yang baik

Untuk tempoh pengehadan, dilarang memasukkan haiwan yang baru tiba ke ladang yang tidak berfungsi;

berkumpul semula kawanan tanpa kebenaran doktor haiwan; menjaga haiwan sakit dengan tuberkulosis di kawanan dan bangunan ternakan biasa, serta penciptaan pusat penempatan sementara dan kekal dan peternakan pengasingan apa-apa kerana terlalu banyak haiwan tersebut di ladang;

penggunaan haiwan yang sakit dengan tuberkulosis dan keturunan yang diperoleh daripada mereka untuk pengeluaran kawanan;

eksport susu mentah yang diperoleh dari lembu dari ladang yang tidak berfungsi tuberkulosis untuk dijual di pasar, penghantaran ke kantin, institusi rawatan dan profilaksis, kanak-kanak dan sekolah;

penyembelihan haiwan dengan batuk kering di tempat (di ladang).

Ini adalah kes tuberkulosis kedua dalam organisasi pertanian yang mengkhususkan diri dalam pertanian tenusu tahun ini. Sebagai peringatan, pada 11 September 2019, ladang Bolkhov dari Jupiter LLC dinyatakan tidak menguntungkan untuk tuberkulosis pada lembu.

Maklumat mengenai apa yang berlaku di "Musytari" masih disimpan dalam keyakinan yang ketat. Namun, diketahui tahun lalu, jauh sebelum karantina "tuberkulosis", bahawa Musytari tidak berdiri di upacara dengan mematuhi undang-undang veterinar dan peraturan teknikal ketika memelihara haiwan, menghasilkan dan menjual susu sapi mentah. Semasa pemeriksaan yang dirancang dari Pejabat Rosselkhoznadzor wilayah, dinyatakan bahawa penyelidikan susu mentah dari segi pengenalpastian dan keselamatan makanan tidak dijalankan; keperluan pelabelan susu tidak dipatuhi, keadaan kebersihan yang betul di rumah penyusuan tidak dipastikan. Di samping itu, peraturan untuk penyimpanan ubat-ubatan yang digunakan untuk rawatan dan pencegahan penyakit kawanan produktif tidak diikuti: penyimpanan dan penggunaan ubat-ubatan palsu, dll..

Dengan keputusan Mahkamah Timbang Tara Wilayah Oryol bertarikh 03/12/2018, sebuah entiti undang-undang - Jupiter LLC dibawa ke tanggungjawab pentadbiran dalam bentuk denda berjumlah 100,000 rubel. Produk ubat palsu untuk penggunaan veterinar diserahkan untuk dimusnahkan.

Walaupun begitu, pengurusan syarikat tidak membuat kesimpulan dari pemeriksaan ini. Pada bulan Jun 2019, TU Rosselkhoznadzor melakukan pemeriksaan lain - tidak berjadual - terhadap Jupiter LLC untuk mematuhi undang-undang veterinar dan Peraturan Teknikal Kesatuan Kastam. Pemeriksaan menunjukkan pelanggaran yang sama. Menurut hasilnya, syarikat itu didenda 50,000 rubel. Keputusan jabatan itu tidak diajukan banding dan dikuatkuasakan pada 6 Ogos 2019.

Sebulan kemudian - pada bulan September - jabatan veterinar mengumumkan kuarantin tuberkulosis di Jupiter LLC.

Oleh kerana LLC "Jupiter" memiliki status peternakan dan membekalkan haiwan muda ke perusahaan pertanian lain, ada kemungkinan beberapa haiwan yang dijangkiti berakhir di "Air Baik".

LLC "Air Bagus"

LLC "Dobraya Voda" INN 5717001582 OGRN 1025702655879 didaftarkan pada 27 Ogos 2002 di alamat sah 303025, wilayah Oryol, daerah Mtsensk, kampung Dobraia Voda. Status organisasi: aktif. Ketua adalah Ketua Pengarah Vladimir Ovsyannikov (TIN 575400030328). Modal dibenarkan ialah 12,000 rubel. Lagi>

Dalam petikan dari Unified State Register of Legal Entities, 5 individu dinyatakan sebagai pengasas. Aktiviti utama adalah penanaman tanaman bijirin, 11 jenis tambahan juga ditunjukkan. Organisasi ini telah disenaraikan dalam daftar Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) sebagai perusahaan kecil sejak 1 Ogos 2016. 90 rekod perubahan tersedia dalam maklumat sejarah, perubahan terakhir bertarikh 19 Mei 2020..

Organisasi ini berdaftar dengan pihak berkuasa cukai PEMERIKSAAN INTERDISTRIAL PERKHIDMATAN CUKAI PERSEKUTUAN No. 4 DI DAERAH ORLOV sejak 28 Ogos 2002, ditugaskan ke pusat pemeriksaan 571701001. Nombor pendaftaran dalam Dana Pencen - 067011005737, FSS - 571800081557001.

Menjumpai maklumat mengenai kemenangan LLC "Good Water" dalam 5 tender dengan jumlah 454 916 rubel. Terdapat bukti penyertaan organisasi dalam 29 kes timbang tara yang diselesaikan.

Keju kotej Izbenka, 5%

Item tersebut akan diuji.
Dengan mengundi, anda akan mempercepat
pemeriksaan.

 • Berat: 400 g
 • Jenis: curd
 • Nilai tenaga: 121 kcal
 • Tarikh luput: 3 hari / 5 hari
Semua ciri
 • Uji
 • Di mana saya boleh membeli
 • Ulasan
 • Spesifikasi
 • Pengilang
 • Perbincangan

Terima kasih atas undian anda!

meletakkan produk dalam senarai untuk diuji
(10,415 undi hingga tempat pertama)

Undi item tersebut dan percepat pemeriksaannya

Menjemput kawan-kawan
undi barang itu

Kami mengesyorkan hanya membeli produk yang disahkan

Kami tidak menghantar maklumat mengenai harga dan tempat penjualan barang yang tidak lulus ujian, kerana kami tidak dapat memastikan kualiti dan keselamatannya.

Harga stabil setiap pakej 400g - 120 rubel. Sebelum ini, keju kotej ini terasa enak, dicairkan dengan susu menjadi jisim homogen.

Sekarang tidak dapat diramalkan jenis keju kotej yang anda temui. Kering dan sukar. Apabila anda mencairkan dengan susu, suspensi berbutir diperolehi.

Saya berhenti membeli keju kotej ini. Lebih murah dan lebih enak untuk membuat keju kotej buatan sendiri dari kefir 2l + 1l susu dari Vkusvilla yang sama. Untuk 1 kg, harganya berubah menjadi 245 rubel, berbanding keju kotej siap pada 300 rubel. ditambah whey yang sedap.

Masam seperti rasa dempul

Saya membeli 400 gram untuk 120 rubel. Rasa masam, konsistensi dempul, tidak ada bau susu.

rasa dan konsistensi

Keju kotej sangat sedap jika dimakan mentah. Ia sangat kering, dalam gumpalan, saya cuba menambah jem di dalamnya, tetapi ia tidak membantu. Hanya produk yang tidak menyenangkan!

Hayat rak kecil (bercakap tentang keindahan), rasa. Sangat sesuai untuk kek keju.

Kadang-kadang ia kelihatan masam (anda tidak memakannya lagi), tetapi bergantung kepada pengeluarnya.

Keju kotej yang baik dan semula jadi (sekurang-kurangnya saya berharap demikian). Padanan harga.

Saya membeli keju kotej, saya suka. Tetapi! Di pelbagai kedai rangkaian ini, keju kotej dari pengeluar yang berbeza. Di Perovo - keju kotej yang indah. Casserole yang dibuat dari dadih ini sangat baik. Produk itu sendiri kering, tidak rapuh. saya suka.

Di kedai lain, di Daerah Pentadbiran Timur Laut, curd merebak. Saya tidak membelinya di sana lagi.

Yang baik saya suka. Ketat dan rasanya seperti buatan sendiri.

Ciri produk utama

Maklumat pengeluaran

Lana menulis
*********************************
penting untuk memerhatikan pengeluar. Izbenka hanyalah peniaga

Anda boleh membeli keju kotej yang baik. atau anda boleh "mengalami" dempul masam atau gumpalan dalam serum. Untuk menjalankan ujian, anda perlu menentukan pengeluar, bukan rangkaian kedai. Ia seperti menulis "curd 5% Benua Ketujuh".
*********************************

Anda juga boleh memasukkan produk "Harga merah", yang mungkin mempunyai beberapa pengeluar.

Ungkapan "Harga Merah" bagi saya mengatakan: "Produk dari Pyaterochka. (Bahkan ada lambang, sedikit mengingatkan pada kedai" Five Five ").

Kedai susu Dobrovodskoe di Orel

Syarikat "Dobraya Voda" ditubuhkan pada tahun 2001. Kami beroperasi di wilayah Oryol dan mengeluarkan produk hanya dari susu semula jadi. Untuk mengekalkan kesegaran produk yang dibekalkan kepada pengguna, kami telah mengatur penghantaran produk setiap hari terus ke kedai-kedai di kota dan wilayah, serta ke rumah dan pejabat dengan pesanan sebelumnya dengan menghubungi talian 508-428. Pada tahun 2017, produk kami sekali lagi menjadi pemenang pertandingan untuk 100 barangan terbaik Rusia.

Keju kotej "Izbenka"

Keju kotej Izbenka

Pecahan massa lemak - 9%

Komposisi:susu, ragi.

Bilangan organisma asid laktik 10 6 CFU / g

Nilai pemakanan (setiap 100 g):

protein16 g
lemak5 g
karbohidrat3 g

Nilai tenaga (kandungan kalori) - 121 kcal

Berat bersih 400 g.

Simpan pada suhu dari +2 o C hingga +6 o C

Jangka hayat 3 hari

Pengilang: LLC "Air yang baik"

Rusia, 303025, wilayah Oryol., Daerah Mtsensk, kampung. Air yang baik.

Dikilangkan mengikut Undang-Undang Persekutuan TR No. 88 bertarikh 12.06.2008

Ringkasan ringkas: Semuanya nampak seperti yang sepatutnya)) Saya beli sendiri, hanya 5%, saya suka. Harap itu nyata, walaupun tidak ada jaminan sekarang.
By the way, hasil pemeriksaan keju kotej "ladang" boleh didapati di sini >>>

LLC "Air Bagus"

TVOYPRODUKT - platform maklumat dan perdagangan pasar makanan.

Tugas utama projek TVOYPRODUKT adalah membuat satu bidang maklumat di mana pengeluar dan kedai runcit dapat menjual barang secara terbuka dan menguntungkan, dan pengguna berpeluang membeli produk berkualiti tinggi dengan cara yang mudah, yang mana terdapat tanggungjawab peribadi pengilang dan penjual.

 • Bagaimana perkhidmatan kami berfungsi?
 • Untuk pengeluar
 • Untuk penganjur perolehan
 • Iklan dan perkhidmatan
 • dasar privasi
 • Syarat penggunaan
 • Pasangan kami
 • Maklumat perhubungan
 • berita
 • Kesihatan
 • Kehidupan seharian
 • Cerita
 • Resepi

©Produk Anda 2010 - 2020
Penggunaan laman web bermaksud penerimaan Perjanjian Pengguna dan Dasar Privasi perkhidmatan ANDA

LLC "VODA BAIK"

SYARIKAT LIABILITI TERHAD "AIR BAIK"

 • Tarikh pendaftaran - 27.08.2002
 • Entiti undang-undang aktif
 • Perniagaan kecil - 105 pekerja
 • OGRN - 1025702655879
 • INN - 5717001582
 • Pusat Pemeriksaan - 571701001

Maklumat pendaftaran

Pada 27 Ogos 2002, entiti undang-undang diberi OGRN 1025702655879

Pendaftar - Inspektorat Kecamatan Perkhidmatan Cukai Persekutuan No. 9 untuk Wilayah Oryol

Alamat pendaftar - 302025, bandar Orel, lebuh raya Moscow, 119

Pada 28 Ogos 2002, entiti undang-undang telah didaftarkan dengan pihak berkuasa cukai, yang diberi TIN 5717001582

Otoritas percukaian - Inspektorat Kecamatan Perkhidmatan Cukai Persekutuan No. 4 untuk Wilayah Oryol

Entiti undang-undang yang didaftarkan pada 22 September 2007 dengan nombor 067011005737

Badan wilayah - Institusi Negeri - Pengurusan Dana Pencen Persekutuan Rusia di bandar Mtsensk dan daerah Mtsensk di wilayah Oryol

Entiti undang-undang yang didaftarkan pada 18 Ogos 2011 dengan nombor 571800081557001

Badan wilayah - Institusi negara - cawangan wilayah Oryol dari Dana Insurans Sosial Persekutuan Rusia

Air yang baik

Baik Air LLC

 • Negara Rusia
 • Wilayah: Wilayah Oryol
 • Alamat surat menyurat: 303025, Rusia, wilayah Oryol., Daerah Mtsensk, kampung Dobraya Voda. Tunjuk peta

Aktiviti:

 • Kilang tenusu
 • Peralatan, pembungkusan
 • Borong
 • Pemborong produk tenusu
 • Pemproses, pengeluar produk siap
 • Pengilang produk siap
 • Pengeluar ternakan dan unggas
 • Jenis produk: Pembekal daging, produk daging, ternakan, Susu, Keju kotej, lembu, Unggas, Babi
 • Barangan dan perkhidmatan: susu, produk tenusu, keju kotej, krim masam
 • Organisasi LLC "AIR BAIK"

  Ketua:INN / KPP:Modal dibenarkan:Bilangan kakitangan:Bilangan pengasas:Tarikh pendaftaran:
  PENGARAH UMUM Ovsyannikov Vladimir Sergeevich
  5717001582/571701001
  12 ribu rubel.
  105
  lima
  27 Ogos 2002
  Status:Lakonan

  Termasuk dalam daftar perniagaan kecil dan sederhana: mulai 01.08.2016 sebagai perusahaan kecil

  Rezim cukai khas: cukai pendapatan terkira bersatu (UTII)

  INN: 5717001582

  Kotak gear: 571701001

  OKPO: 05038013

  OGRN: 1025702655879

  OKFS: 16 - Harta persendirian

  OKOGU: 4210014 - Organisasi yang ditubuhkan oleh entiti undang-undang atau warganegara, atau entiti undang-undang dan warganegara secara bersama

  OKOPF: 12300 - Syarikat Liabiliti Terhad

  OKATO: 54236822 - Protasovskiy, Majlis desa daerah Mtsensk, daerah Mtsensk, Daerah wilayah Oryol, wilayah Oryol

  Utama (mengikut kod OKVED rev. 2): 01.11.1 - Penanaman tanaman bijirin

  Aktiviti tambahan mengikut OKVED 2:

  01.11.2Penanaman tanaman kekacang
  01.41Pembiakan lembu tenusu, pengeluaran susu mentah
  01.42Pembiakan jenis lembu dan kerbau lain, pengeluaran air mani
  10.5Pengeluaran tenusu
  46.23Perdagangan borong haiwan hidup
  46.32Perdagangan borong daging dan produk daging
  46.32.1Perdagangan borong daging dan daging unggas, termasuk jeroan
  46.32.2Perdagangan borong produk daging dan ayam
  46.33.1Perdagangan borong produk tenusu
  46.90Perdagangan borong bukan khusus
  47.29Jualan runcit produk makanan lain di kedai khusus
  NamaINNBerkongsiJumlah
  ASPISOV DMITRY STANISLAVOVICH50400310930325%3 ribu rubel.
  DENISOV IGOR VLADIMIROVICH57530596344425%3 ribu rubel.
  OVSYANNIKOV VLADIMIR SERGEEVICH57540003032825%3 ribu rubel.
  PARSHIN SERGEY ALEXANDROVICH57030180845616.67%2 ribu rubel.
  ZHURAVLEVA TATIANA ALEXANDROVNA5703018299468.33%1 ribu rubel.
  . menunjukkan data sejarah.

  Nombor pendaftaran: 067011005737

  Tarikh pendaftaran: 22.09.2007

  Nama badan PFR: Institusi Negeri - Pentadbiran Dana Pencen Persekutuan Rusia di bandar Mtsensk dan daerah Mtsensk di wilayah Oryol

  SRN kerana membuat penyertaan dalam Unified State Register of Legal Entities: 2075744014894

  Tarikh kemasukan dalam Daftar Bersatu Entiti Undang-Undang Negeri: 07.11.2007

  Nombor pendaftaran: 571800081557001

  Tarikh pendaftaran: 18.09.2002

  Nama badan FSS: Institusi negara - cawangan wilayah Oryol dari Dana Insurans Sosial Persekutuan Rusia

  SRN kerana membuat penyertaan dalam Daftar Entiti Undang-undang Bersatu Negeri: 2115744016386

  Tarikh kemasukan ke Daftar Bersatu Entiti Undang-undang Negeri: 18.08.2011