Bermimpi physalis dalam mimpi

Tafsiran mimpi yang dimimpikan oleh physalis yang diimpikan mengapa physalis bermimpi dalam mimpi? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa maksud melihat physalis dalam mimpi dengan membaca di bawah ini untuk penafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik!

Mengapa bermimpi? :: Tafsiran mimpi

Sekiranya anda bermimpi Physalis dan anda ingin mengetahui apa yang diimpikan oleh Physalis, pertama sekali anda perlu merujuk kepada makna perkataan Physalis:

PHIZALIS adalah genus rumput tahunan dan tahunan keluarga Solanaceae. 100 spesies St., di Utara. dan Yuzh. Amerika. Physalis Peru, physalis pubescent, physalis berbuah lem, dan lain-lain - tanaman sayur-sayuran (buah-buahan manis dengan aroma strawberi), di Asia, Utara. dan Yuzh. Amerika, A

FIZALIS [
Physalis - tafsiran tidur

Physalis sedang bermimpi - perubahan dalam kehidupan peribadi anda menanti anda. Dalam mimpi, Physalis bermaksud bahawa tidak lama lagi seseorang akan muncul dalam hidup anda, hubungan dengan siapa akan membawa anda banyak minit gembira dan mengisi hidup anda dengan makna baru.

Bagi seorang wanita, impian di mana Physalis hadir bermakna dia akan diberi tanda-tanda perhatian yang jelas. Bagi seorang lelaki, ini bermaksud bahawa dia akan segera bertemu dengan seorang gadis yang akan menjadi suri rumah yang baik, dapat mewujudkan keselesaan di rumah..

Sekiranya orang hadir dalam mimpi di mana Physalis bermimpi, maka mungkin tidak lama lagi anda akan mengambil bahagian dalam perayaan perkahwinan atau pesta ulang tahun yang mengagumkan. Sekiranya Physalis bermimpi dengan haiwan, maka anda dijanjikan pertemuan dengan rakan lama atau teman wanita.

Pelawat yang dihormati di laman web buku impian kami, untuk semua orang, kami memberikan tafsiran mimpi dalam talian secara percuma secara individu. Untuk melakukan ini, anda perlu menggambarkan impian anda dengan seberapa terperinci dalam borang di bawah. Jangan lupa untuk menunjukkan butiran mimpi terkecil - penyebaran dan ketepatan tafsiran tentang impian Physalis bergantung kepada mereka. Adalah mustahak untuk menunjukkan nama dan alamat e-mel anda, yang akan kami tafsirkan (e-mel anda tidak digunakan di mana sahaja dan tidak dipaparkan di laman web ini). Kami dengan senang hati akan membantu anda!

4 komen untuk Physalis & rdquo ->;

Selamat hari! Saya akan sangat gembira dengan pertolongan anda!) Sekarang dalam hidup saya terdapat banyak perubahan, ketegangan saraf yang berterusan dan saya tidur dengan teruk (saya mempunyai mimpi hari ini, ternyata pada malam dari hari Khamis hingga Jumaat (atau lebih tepatnya, pada waktu pagi). Begitu jelas di depan mata saya bunga oren - tanglung physalis! Seorang lelaki yang saya menjalin hubungan selama 5 tahun, membawa saya periuk fizikal yang tidak ditulis, tanpa daun, semuanya patah, bernoda, naskah, hanya bunga terang dengan latar belakang periuk dan tanah yang gelap, beberapa bunga tergeletak di tanah tepat di dalam periuk... Saya ingat masa tentang tidur...

Selamat hari! Tolong beritahu saya tentang impian ini.
Ibu dalam mimpi meminta saya memberinya sejambak physalis yang besar. Pada masa yang sama, saya melihat bahawa dia mempunyai banyak fizikal di taman dan saya memberitahunya. Tetapi dia tetap berkeras dan meminta saya memberikannya banyak Physalis.
terima kasih.

Selamat hari! Sekiranya boleh, terangkan maksud tidur:
Bilik saya bermimpi, tetapi cahaya di dalamnya separa suram, seperti saat matahari terbenam! Tirai kain tebal saya tergantung di tingkap, sesuatu menarik saya untuk pergi ke tingkap dan melihat bagaimana pokok wang saya tumbuh hari ini, daun pokok itu cerah dan kaya, semua bunga yang berdiri di ambang tingkap ada di tempatnya, tetapi ketika saya membuka tirai dan menolak tulle ke samping saya melihat cahaya tepu kuning-oren terang dari tingkap melalui bunga physalis yang besar di dalam periuk tanah, sangat subur, saya masih terkejut bahawa benda malang itu tidak terlepas dari tirai tebal seperti itu, kerana ketika saya menolak tulle, saya merasakan bahawa ia memenuhi seluruh ambang tingkap dengan bunga yang kaya sepertinya menjangkau saya

Dalam mimpi saya melihat lelaki yang saya cintai. Dia duduk di mejanya dan makan beri physalis, lalu mengeluarkan yang lain dari kabinet, yang berdiri di sebelahnya dan membuatnya sehingga saya tidak perasan.

Mengapa tanaman dalaman bermimpi: tafsiran mimpi di mana tumbuh-tumbuhan muncul

Tafsiran ringkas dan makna simbolik tumbuhan dalam mimpi (bunga, pokok, serta buah-buahan, buah beri dan konsep lain, satu atau lain cara yang berkaitan dengan dunia tumbuhan).

Adakah bunga-bunga indah, pokok-pokok indah dan buah-buahan berair yang dilihat dalam mimpi selalu menggambarkan kegembiraan dan penyelesaian masalah kita? Atau bolehkah beberapa tumbuhan memberi amaran bahaya? Buku impian ini akan menolong anda menguraikan impian dan melihat masa depan dengan jelas.

Aprikot - ada buah - untuk kedamaian dan kegembiraan, untuk melihat - untuk kestabilan dalam urusan mental dan pekerjaan. (lihat juga: Tafsiran aprikot tidur)

Agave - kesukaran dan cobaan hidup yang akan datang, kerja yang bermanfaat yang akan mendapat ganjaran yang panjang, panjang umur.

Adonis (adonis) - kebahagiaan, kesihatan dan keberuntungan.

Calamus (akar berminyak) adalah kemungkinan penyakit yang dapat dielakkan jika anda membiarkan diri anda berehat tepat pada waktunya.

Kuih Jepun - pesta yang mewah, percutian atau jamuan yang akan datang.

Akasia - kuning atau putih - cinta tidak berbalas, merah jambu - anda dapat dengan mudah mengatasi semua rintangan dan akan dihormati dengan kekaguman orang lain.

Aloe adalah pemulihan yang ditunggu-tunggu setelah sakit berpanjangan, pekerjaan anda akan dihargai dengan nilai sebenarnya, semoga berjaya menanti anda. (lihat juga: Aloe Sleep Push)

Altay - umur panjang dan kehidupan yang ceria, riang, kesejahteraan material dan kebebasan.

Pansies - perisytiharan cinta menanti anda, yang harus anda tunggu untuk masa yang sangat lama. (lihat juga: Tafsiran Pansies mengenai tidur)

Jeruk - untuk melihat buah - untuk kejutan dan hadiah yang tidak dijangka, untuk melihat pokok oren - untuk kesihatan dan kesejahteraan orang yang disayangi, ada - kehilangan seorang rakan karib. (lihat juga: Tafsiran oren mengenai tidur)

Aralia - cakap kosong dan gosip.

Tembikai adalah perjalanan atau pertemuan yang tidak dijangka dengan rakan lama. (lihat juga: Tafsiran semangka mengenai tidur)

Aster - merah - semangat, putih - kesedihan, kuning - semoga berjaya, bermotif - penyelesaian yang baik semasa ini. (lihat juga: Tafsiran Astra mengenai tidur)

Pisang adalah penyakit atau kecederaan yang tiba-tiba, anda harus berhati-hati. (lihat juga: Tafsiran tidur pisang)

Barberry - keuntungan yang tidak dijangka atau kenalan baru

Periwinkle - kebahagiaan dan keharmonian dalam kehidupan keluarga, kedamaian dan kesejahteraan, semoga berjaya.

Marigold - kekayaan, kesihatan, keberuntungan, kemakmuran dan cinta.

Selipar - pertemuan dengan orang positif, perjalanan yang tidak dijangka, semoga berjaya.

Begonia - keharmonian dalam kehidupan keluarga.

Belena - ketegangan saraf, penyakit.

Birch adalah kegembiraan secara tiba-tiba. (lihat juga: Tafsiran birch mengenai tidur)

Immortelle (bunga kering) - kebahagiaan dan umur panjang.

Bob adalah pertemuan dengan penipu dan penyanjung, anda perlu berhati-hati ketika berhadapan dengan orang baru. (lihat juga: Tafsiran kacang tentang tidur)

Wrestler - kesihatan dan keberuntungan.

Hogweed - kenalan baru dapat menjanjikan bahaya.

Hawthorn - kesihatan dan keberuntungan.

Elderberry - percutian keluarga atau pertemuan dengan saudara-mara.

Bouquet - segar - untuk acara yang cerah dan menggembirakan, keuntungan dan keseronokan yang tidak dijangka, layu - untuk penyakit dan masalah.

Valerian - sedikit rasa sakit, sakit kepala.

Bunga jagung - tarikh romantis yang akan berjaya.

Pussy willow - kesedihan tiba-tiba.

Verbena - pemenuhan keinginan yang dihargai.

Heather - kejayaan dalam apa jua perniagaan dan usaha, keberuntungan ada di pihak anda.

Veselka - halangan dalam perniagaan, kerja kosong.

Anemone - rundingan panjang yang tidak akan memberikan hasil yang diinginkan.

Victoria regia - semoga berjaya dalam perniagaan dan bertemu dengan orang yang berpengaruh.

Anggur - untuk melihat - kepada kenalan, untuk makan - untuk kesedihan dan air mata. (lihat juga: Tafsiran anggur mengenai tidur)

Ceri adalah kesedihan. (lihat juga: Tafsiran Cherry mengenai tidur)

Alga - selsema, penyakit berjangkit.

Wolf's bast - orang yang licik dan licik cuba menipu anda.

Raven eye - kegagalan rancangan yang dirancang, impian yang tidak terpenuhi.

Loach (ladang bindweed) - di sebelah anda ada orang sembrono yang dapat menyesatkan anda.

Hamamelis - kedamaian dalam keluarga, kehidupan yang diukur dan tenang.

Carnation - merah - cinta dan semangat, putih - kesedihan, kuning - manifestasi perasaan dasar atau pengkhianatan, motley - perasaan dan sikap tidak peduli yang pupus. (lihat juga: Tafsiran Carnation mengenai tidur)

Dahlia adalah ganjaran yang dinanti-nantikan untuk pekerjaan, pengiktirafan bakat. (lihat juga: Tafsiran Dahlias mengenai tidur)

Geranium - kesejahteraan material dan keharmonian dalam kehidupan keluarga.

Hyacinth - percutian, kegembiraan dan ketawa yang menyeronokkan.

Bunga raya (bunga mawar Cina) - hubungan romantis, cinta dan semangat bersama.

Gladiolus - Bakat dan kebolehan anda akan diperhatikan dan dihargai, penghargaan atas usaha anda.

Wisteria - lonjakan kekuatan dan inspirasi.

Blueberry yang mekar adalah pesta yang menyeronokkan diikuti dengan mabuk. (lihat juga: Tafsiran Blueberry mengenai tidur)

Kacang polong - untuk mencapai matlamat yang dihargai, anda perlu menunjukkan kekemasan. (lihat juga: Tafsiran kacang polong tentang tidur)

Hydrangea - semoga berjaya dalam perniagaan, yang akan didahului dengan perbincangan dengan orang yang berpengaruh dan sombong.

Buckwheat (mekar) - keseronokan, kesihatan, kesejahteraan material dan kebebasan. (lihat juga: Tafsiran soba tidur)

Cendawan adalah nasihat yang baik, cendawan beracun semoga berjaya dan panjang umur, memilih cendawan adalah ganjaran material yang sesuai untuk pekerjaan anda. (lihat juga: Tafsiran cendawan tidur)

Pir adalah kerugian. (lihat juga: Tafsiran pir mengenai tidur)

Pokok - untuk dilihat - keuntungan material dan kenalan baru, memanjat pokok atau menebang - kerugian, pokok berbunga atau pokok dengan buah - nasib baik dan untung, pohon yang terbakar - kerugian. (lihat juga: Tafsiran pokok tidur)

Sandman (putih) - sakit tiba-tiba atau sakit kepala.

Datura - tugas dan perbualan kosong, penyakit tiba-tiba dan pertengkaran.

Blackberry (mekar) - perjalanan untuk dikunjungi, kesejahteraan material, perayaan dan hari raya. (lihat juga: Tafsiran Blackberry mengenai tidur)

Pokok Krismas adalah hadiah yang tidak dijangka, pokok Krismas dengan mainan adalah kegembiraan dan ketawa. (lihat juga: Tafsiran pokok Krismas mengenai tidur)

Melati - komunikasi yang menyenangkan dengan orang yang rapat, bertemu dengan rakan lama dan rakan seperjuangan.

Thickets - perubahan dekat dalam kehidupan peribadi.

Kelinci kubis - kerja kosong, kemurungan dan genangan, penyelesaian masalah yang berlarutan.

Stroberi - untuk melihat dan mengumpulkan - hadiah yang lumayan, kejayaan dalam urusan semasa, ada penyakit atau cinta baru, menjual buah beri adalah ganjaran yang lumayan untuk pekerja. (lihat juga: Tafsiran stroberi mengenai tidur)

Biji-bijian - masa sukar akan datang, sudah tiba masanya untuk menyimpan masa depan.

Ivan-tea adalah teman setia baru, pemulihan setelah lama sakit dan semoga berjaya.

Iris - keseronokan dan kegembiraan, cahaya menggoda.

Irtyshnik - ketenangan dan kehidupan yang diukur.

Kaktus adalah pelanggaran keharmonian dan halangan yang dapat diatasi dengan susah payah. (lihat juga: Tafsiran kaktus tidur)

Kalina - pertengkaran dengan rakan atau saudara terdekat.

Marsh marigold - tugas tidak bermakna, masalah akan dapat diselesaikan tanpa penyertaan anda, jadi lebih baik berehat dan bersabar.

Camellia - pertemuan dengan orang yang bertuah dan menawan yang akan dengan senang hati berkongsi rahsia kejayaannya.

Reed - kerja kosong, tindakan ruam atau kegagalan dalam perniagaan. (lihat juga: Reed interpretasi tidur)

Kubis - untuk melihat atau memasak - untuk bergosip, makan - untuk hadiah. (lihat juga: Tafsiran kubis mengenai tidur)

Dogwood - pemerolehan kesejahteraan material yang telah lama ditunggu-tunggu.

Fireweed - kestabilan dalam kehidupan dan pekerjaan keluarga, berjaya mengatasi kesukaran yang timbul.

Clover adalah simbol kekal keberuntungan, kebahagiaan, kesihatan dan kesejahteraan.

Lonceng - anda harus lebih berhati-hati dengan kata-kata yang diucapkan, ingat bahawa walaupun dindingnya mempunyai telinga.

Telinga - pemenuhan impian yang dihargai.

Kaki kucing - sedikit masalah, sedikit kesedihan.

Jelatang adalah ganjaran untuk kerja, pemulihan dari penyakit yang lama. (lihat juga: Tafsiran jelatang tentang tidur)

Belladonna - sakit kepala, sedih atau kecewa.

Lintas - mengatasi semua kesukaran dan kejayaan dalam semua usaha.

Gooseberries - penyelesaian untuk semua masalah semasa, perubahan besar dalam hidup, ada beri - untuk melakukan tindakan ruam. (lihat juga: Tafsiran Gooseberry tentang tidur)

Air teratai - percutian yang dinanti-nantikan, pengiktirafan bakat anda, kehidupan yang indah dan kaya

Kukushkin flax - sedikit rasa tidak enak dan sedih.

Bather adalah membuang masa dan tenaga, perbuatan dan perbualan yang tidak berguna.

Laurel adalah pengembangan acara yang bahagia dan disukai, pengiktirafan bakat, banyak, kejayaan dalam cinta dan kekayaan. (lihat juga: Tafsiran Laurus mengenai tidur)

Lily of the valley - bertemu dengan kenalan lama, kesedihan.

Cinquefoil angsa - pencapaian kerjaya yang hebat, pemulihan setelah sakit lama.

Quinoa - kemungkinan kerugian kewangan yang dapat dielakkan dengan perhatian tepat pada masanya.

Levkoy adalah keadaan samar-samar yang dapat diselesaikan dengan bantuan bakat diplomatik anda.

Hutan - perubahan mendatang dalam kehidupan peribadi dan di tempat kerja, pemenuhan keinginan dan penyelesaian urusan yang berjaya. Hutan pudar - kemungkinan kekecewaan dan kerugian, pelanggaran keharmonian dalam kehidupan peribadi. (lihat juga: Tafsiran impian hutan)

Flax - keamanan dan keharmonian dalam keluarga, kebebasan kebendaan.

Daylily - acara, percutian dan perayaan berskala besar semakin hampir.

Lilia adalah perjumpaan dengan rakan lama atau saudara yang sudah lama anda tidak jumpa. (lihat juga: Tafsiran Lili mengenai tidur)

Lotus - persefahaman lengkap dengan jodoh, keluarga idyll.

Lemon - pokok dengan buah - untuk cemburu, memakan sebiji lemon - hingga kecewa, melihat sebiji lemon - kepada masalah dalam kehidupan atau penyakit peribadi anda. (lihat juga: Tafsiran lemon mengenai tidur)

Padang rumput - kehilangan bahan.

Bawang - kejayaan dalam masalah sukar, penyelesaian masalah yang berjaya. (lihat juga: Tafsiran busur tidur)

Snapdragon - menjalin teman setia baru atau bertemu rakan zaman kanak-kanak.

Lupin - genangan sementara dalam perniagaan atau pemulihan daripada penyakit.

Buttercup - kemungkinan masalah penglihatan, keperluan mendesak untuk berjumpa doktor.

Lucerne - rancangan dan kerja besar yang akan direalisasikan sepenuhnya dan dihargai dengan nilai sebenarnya.

Magnolia - perayaan yang menyeronokkan, perayaan keluarga atau perkahwinan.

Marjoram adalah persahabatan baru yang dapat berkembang menjadi hubungan yang serius di masa depan.

Mac - bertemu dengan orang yang meragukan, hubungan santai dan tidak boleh dipercayai. (lihat juga: Tafsiran poppy mengenai tidur)

Raspberry - mekar - untuk keseronokan dan nasib baik, makan beri - untuk penyakit. (lihat juga: Tafsiran Raspberry mengenai tidur)

Malva - kasih sayang bersama.

Daisies - keamanan dan kesejahteraan dalam keluarga.

Ibu dan ibu tiri - orang tersayang memerlukan pertolongan lebih daripada sebelumnya, ada baiknya memberi perhatian maksimum kepada mereka.

Medunitsa - mencari cinta yang ditunggu-tunggu.

Mimosa adalah peluang takdir yang unik, tetapi tidak akan begitu mudah untuk menangkap nasib.

Lobak adalah tawaran hebat. (lihat juga: Tafsiran wortel mengenai tidur)

Cloudberry - mekar - kepada kenalan baru yang menarik, beri - untuk perjalanan yang tidak dijangka.

Narcissist - Anda terlalu fokus pada diri sendiri, memperhatikan orang lain, dan mencari keharmonian yang telah lama ditunggu-tunggu.

Digitalis - kesihatan berisiko.

Nasturtium - kesejahteraan keluarga dan kedamaian di rumah.

Lupakan-saya-tidak - pertemuan yang menakutkan mungkin, seseorang merindukan anda.

Marigolds - anda harus meminta maaf kepada mereka yang anda boleh menyinggung perasaan, jika tidak, semua penghinaan akan kembali dengan penuh minat.

Buckthorn laut - ada buah beri - untuk tindakan yang tidak masuk akal, mekar - untuk berkomunikasi dengan orang yang obsesif. (lihat juga: Tafsiran tidur laut buckthorn)

Sayuran - hutang, makan - kerugian kewangan dan kehidupan yang sedikit. (lihat juga: Tafsiran sayur-sayuran mengenai tidur)

Oat - kesihatan yang baik dan kesejahteraan material.

Kebun sayur - perkara sukar ada di hadapan.

Timun - untuk wanita - banyak peminat, untuk lelaki - keuntungan material. (lihat juga: Tafsiran mentimun mengenai tidur)

Dandelion - hubungan menggoda ringan atau tidak mengikat.

Kesalahan - anda memerlukan pertolongan dari rakan.

Kacang - untuk dikumpulkan - untuk berjaya dalam perniagaan, menyusun - untuk tawaran yang menguntungkan, melihat kacang - untuk nasib dan kebahagiaan.

Orkid - kejayaan dalam cinta dan urusan semasa, kekayaan besar, memenangi loteri.

Sedge - kesukaran yang akan datang, sekarang bukan masa untuk mengambil risiko, anda harus bersabar.

Holly - semua acara impian pasti akan menjadi kenyataan.

Pakis - kesedihan, tugas tidak berguna, penyakit orang tersayang. (lihat juga: Tafsiran pakis mengenai tidur)

Taman - mekar dan bersih - kesejahteraan dan keharmonian, ditumbuhi dan kotor - perkembangan acara yang tidak baik.

Nightshade - kekayaan dan kebebasan.

Beg gembala - berita, gosip dan intrik yang tidak dijangka.

Primrose - kenalan berguna baru.

Lada - masalah kesihatan, rasa tidak senang. (lihat juga: Tafsiran lada mengenai tidur)

Petunia - kesejahteraan dan kedamaian dalam keluarga.

Tansy - pengiktirafan bakat, kejayaan.

Peony - semoga berjaya dalam semua perkara dan usaha.

Rumput Placun - kesedihan dan masalah masa depan.

Buah - tumbuh di atas pokok - semoga berjaya dan berjaya menyelesaikan masalah, ada buah - kehilangan dan musibah.

Ivy - kesejahteraan dan kedamaian material, kegembiraan yang tidak dijangka.

Plantain - kesukaran yang dapat diatasi, walaupun tidak tanpa usaha.

Snowdrop - idea dan rancangan baru, kenalan baru yang berjaya.

Bunga Matahari - kebahagiaan dan kesihatan, pemenuhan keinginan. (lihat juga: Tafsiran bunga matahari mengenai tidur)

Wormwood - sakit kepala, kecewa dan sakit.

Tomato - pemulihan setelah sakit lama, perkahwinan yang berjaya. (lihat juga: Tafsiran tomato mengenai tidur)

Primrose - akhir penyakit yang ditunggu-tunggu, suasana yang baik dalam keluarga.

Lobak - mereka cuba menipu anda.

Reseda - mencari keharmonian, meningkatkan kehidupan.

Nasi - persefahaman lengkap dengan rakan dan keluarga, kejayaan dalam kehidupan peribadinya, pekerjaan baru.

Rogoz - kesukaran yang datang yang hanya dapat diatasi dengan ketekunan dan kerja keras.

Mawar - merah - pernyataan cinta, putih - kedamaian, kuning - cemburu dan pengkhianatan, biru atau biru - perlindungan kuasa yang lebih tinggi. (lihat juga: Tafsiran Rose mengenai tidur)

Chamomile adalah halangan kecil dalam perjalanan yang mudah diatasi. (lihat juga: Tafsiran Chamomile mengenai tidur)

Grove - masalah dan masalah masa depan dalam perniagaan. (lihat juga: Tafsiran Grove mengenai tidur)

Hay - menyusun - menyelesaikan masalah, membawa atau mengangkut jerami - bertemu dengan orang yang berpengaruh. (lihat juga: Tafsiran Hay tentang tidur)

Plum - pokok berbunga - untuk kegembiraan dalam kehidupan keluarga, ada buah - untuk kenalan santai dan pertemuan yang tidak dijangka, mengambil plum dari tanah - hingga kecewa. (lihat juga: Tafsiran plum mengenai tidur)

Lilac - mencari cinta baru, kemajuan dalam kehidupan peribadi anda. (lihat juga: Tafsiran ungu tidur)

Currant - semak berbunga - untuk berehat, makan beri - hingga pulih. (lihat juga: Tafsiran Currant tentang tidur)

Pine - masa depan yang baik, nasib baik dan nasib baik.

Bunga kering - kesihatan dan umur panjang yang baik.

Sphagnum (lumut) - kerinduan dan kesedihan, mungkin bagi rakan dan saudara yang meninggal.

Tembakau - tujuan yang tepat dalam hidup, jalan keluar dari situasi yang sukar sudah jelas.

Tavolga - perayaan dan cuti yang bising.

Timofeyevka lugovaya - rekreasi luar dengan orang tersayang.

Thyme - kejayaan dalam kerja, pujian dari rakan sekerja dan bos.

Rumput - kesejahteraan material dan umur panjang tanpa kebimbangan, kemasyhuran dan kemakmuran. (lihat juga: Tafsiran ramuan tidur)

Tradescantia - kebimbangan dan kebimbangan mengenai perniagaan yang bertanggungjawab.

Reed - kejayaan kerjaya, sokongan rakan setia. (lihat juga: Reed interpretasi tidur)

Tulip - kuning - cinta baru, merah - penjelasan keadaan. (lihat juga: Tafsiran bunga tulip)

Violet - pertemuan tiba-tiba, pengakuan yang tidak dijangka atau cadangan perkahwinan.

Physalis - kegembiraan tiba-tiba, berita baik.

Ficus - kehangatan dan keselesaan di rumah, kesejahteraan material. (lihat juga: Tafsiran Ficus mengenai tidur)

Phlox - orang tersayang memerlukan bantuan anda.

Fuchsia - semua kejadian yang menimpa anda dalam mimpi pasti akan menjadi kenyataan.

Ekor kuda - sakit kepala, sakit, mengantuk dan kemurungan.

Ada roti - untuk berita baik, bakar - sayangnya. (lihat juga: Tafsiran mimpi roti)

Hops - bertemu dengan rakan, percutian yang menyeronokkan.

Krisan - kesedihan dan kesedihan. (lihat juga: Tafsiran krisan tidur)

Bunga (sejambak besar) - gelap - hingga sedih, terang - hingga kegembiraan. (lihat juga: Tafsiran bunga mengenai tidur)

Cyclamen adalah peminat baru (atau peminat).

Chicory - kejayaan dalam perniagaan.

Zinnia - hubungan penyayang dan penyayang.

Citrus adalah pertemuan yang tidak dijangka dengan rakan lama. (lihat juga: Tafsiran sitrus tidur)

Ceri burung adalah cinta yang tidak berbalas. (lihat juga: Tafsiran ceri burung tentang tidur)

Ramson - beri - untuk kelahiran anak, mekar - untuk keseronokan dan perayaan.

Blueberry - beri - untuk pertemuan yang baik, bunga - untuk percintaan angin puyuh baru. (lihat juga: Tafsiran Blueberry mengenai tidur)

Chernogolovka - di sebelah orang munafik yang ingin menipu.

Bawang putih - rakan akan menyelamatkan pada waktu yang tepat.

Celandine - anda tidak takut dengan kekuatan jahat, kejayaan dalam semua usaha.

Sage - mimpi dengan kehadirannya dianggap kenabian.

Mulberry - perbualan dan tindakan yang tidak bermakna.

Rosehip - anda berada dalam bahaya. (lihat juga: Tafsiran Rosehip mengenai tidur)

Cones (spruce) - kemungkinan musibah, perkembangan peristiwa yang tidak menguntungkan. (lihat juga: Tafsiran tidur yang sukar)

Sorrel adalah penyakit tiba-tiba yang dapat dielakkan dengan berjumpa doktor tepat pada waktunya. (lihat juga: Tafsiran Sorrel mengenai tidur)

Shieldworm - perubahan yang akan datang, kemungkinan rintangan dan bukan perkembangan acara yang paling baik.

Edelweiss - kesihatan yang baik.

Yucca adalah sedikit ketidakselesaan yang akan segera berlalu.

Pohon epal kebun - kebahagiaan dan kesejahteraan keluarga, kesejahteraan dan kesihatan, pelaksanaan rancangan yang berjaya. (lihat juga: Tafsiran pokok epal mengenai tidur)

Epal - berbaring di tanah - anda dikelilingi oleh orang-orang yang dengki dan musuh yang tergantung tinggi di atas pokok - keinginan yang tidak dapat direalisasikan, memakan sebiji epal bukanlah perkembangan peristiwa yang paling baik. (lihat juga: Tafsiran epal mengenai tidur)

Yagel - akhir tempoh hidup yang sukar.

Barli adalah kehidupan yang panjang, bahagia dan kaya. (lihat juga: Tafsiran barli mengenai tidur)

Ingatlah bahawa impian apa pun sama sekali bukan kalimat takdir, tetapi petunjuk untuk bertindak. Penafsiran mimpi akan membantu anda untuk tidak melepaskan peluang bertuah dan memberi amaran kepada diri sendiri dan orang yang anda sayangi dalam masa dari bahaya..

Tafsiran mimpi | Tafsiran mimpi, apa impian, impian dalam mimpi

Mengapa physalis bermimpi - Portal ini akan membantu dengan penafsiran penuh mengenai tidur mengenai physalis mengikut buku impian yang berbeza.

Cuba buat semula impian anda dengan teliti, perhatikan segala yang mengelilingi anda, mungkin objek juga merangkumi sesuatu.

Untuk mencari impian lain, gunakan carian di laman web atau lihat di katalog impian, setiap tafsiran adalah percuma, anda masih boleh memesan transkrip peribadi impian anda.

Tafsiran mimpi physalis bermimpi mengapa physalis bermimpi dalam mimpi? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa maksud melihat physalis dalam mimpi dengan membaca di bawah ini untuk penafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik!

Bunga Physalis

Tafsiran mimpi Bunga Physalis bermimpi mengapa bunga Physalis bermimpi dalam mimpi? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa maksudnya melihat bunga dalam mimpi Physalis dengan membaca di bawah ini untuk penafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik dari House of the Sun!

Adakah anda pernah mempunyai mimpi kenabian?

Tafsiran Impian - Warna

Telah lama dipercayai bahawa warna membawa makna. Ini tercermin dalam adat, seni, pakaian dan gaya hidup dari berbagai negara..

Nada cerah dan berair - yang baik, pudar dan pudar adalah simbol kehancuran, usia tua, kegagalan; nada gelap selalu dianggap sebagai penyerang yang buruk.

Putih selalu bermaksud kesucian, kepincangan pemikiran dan keinginan, kegembiraan hidup, tidak digelapkan oleh penderitaan, ketulusan kata-kata, pernyataan cinta, kemurnian jiwa. Pengantin berpakaian putih, malaikat dan orang suci selalu berpakaian putih,

Sudah menjadi kebiasaan memberi bunga putih pada majlis perkahwinan. Sudah menjadi kebiasaan bagi umat Katolik untuk memberi bunga putih untuk pengebumian. Dan kemudian warna putih menjadi simbol pembersihan dari dosa, menyeru para malaikat untuk menjaga jiwa si mati di dunia lain.

Brilian - kecemerlangan tidak pernah dianggap sebagai warna bertuah oleh para ahli nujum. Berkilau menarik mata orang yang iri hati, mata orang gila berkilau dalam kegelapan, air mata berkaca-kaca di matanya, belati berkilauan tidak menyenangkan sebelum menyerang.

Dalam mimpi, warna ini bermaksud iri hati, bahaya, penyakit, duka, intrik musuh, kemunafikan rakan-rakan, pengkhianatan kekasih atau orang yang dikasihi.

Warna biru selalu dianggap sebagai simbol penghormatan yang diberikan kepada orang-orang kerana kebijaksanaan mereka, keadilan kebijaksanaan. Biru sering menjadi warna raja atau kesatria. Dalam kombinasi dengan emas, ia memperlihatkan kekentalan dan keadilan kekuasaan, yang memerlukan penyerahan dan pemujaan..

Oleh itu, selalunya kombinasi ini digunakan untuk pakaian orang-orang yang mulia dan orang-orang yang dimahkotai, di bahagian dalam istana-istana yang megah, dalam perhiasan dan perhiasan porselin. Dalam kombinasi dengan warna merah, dia menjadi lebih kuat, dan orang-orang di sekitarnya atau istana menundukkan kepala dari jauh, melihat warna raja.

Kuning adalah warna matahari yang membanjiri langit dan bumi dengan cahayanya, yang tidak ada yang sama dan tidak ada yang setara, warna kemuliaan dan kemewahan. Ketika datang ke bunga, maka kuning menjadi simbol ketidakkekalan..

Dan para penatua mengajarkan kepada anak muda bahawa bunga kuning tidak boleh dibawa masuk ke dalam rumah, sehingga tidak ada perselisihan di dalamnya..

Sprei kuning (menurut legenda) meramalkan percanggahan antara pasangan. Kuning adalah warna pengkhianatan dan warna emas yang menarik perhatian orang tamak dan penipu.

Hijau adalah tanda keselamatan dan kebolehpercayaan. Doktor percaya bahawa ia menenangkan mata, membawa ketenangan. Oleh itu, kehijauan pokok dan rumput menggembirakan jiwa dan menanamkan keyakinan bahawa semuanya akan baik-baik saja.

Permulaan musim bunga, kehidupan baru melambangkan kebangkitan semua makhluk hidup, permulaan tahun baru. Bukan di mana-mana bahawa di Timur, Tahun Baru disambut pada akhir Februari, pada hari cuti kekasih, dan Hari Valentine jatuh pada 14 Februari.

Tumbuhan memberikan tunas hijau muda segar, meramalkan pertumbuhan semua makhluk hidup, makhluk hidup kita, kekuatan kita. Kehijauan juga mempersonifikasikan pertumbuhan anak-anak, kelahiran mereka.

Warna emas, seperti cemerlang, menarik perhatian orang yang iri hati, membayangkan bahaya akibat tipu muslihat yang dimulakan oleh musuh.

Orang berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan emas. Fitnah, fitnah, kekuatan, senjata, licik digunakan. Emas adalah keperibadian kekayaan. Tetapi dalam mimpi setiap orang kaya dengan cara mereka sendiri.

Sekiranya orang yang sedang tidur itu sakit, maka penyakitnya adalah kekayaannya. Dan setelah mimpi seperti itu, dia tidak ada harapan untuk peningkatan kesihatan..

Orang miskin hanya kaya dengan hutang dan rintihannya. Kilauan emas tidak menjanjikan kekayaan kepadanya, tetapi hanya mengingatkan bahawa dia menderita kerana ketiadaannya.

Bagi orang kaya, impian seperti itu hanyalah peringatan bahawa dia mesti berhati-hati agar tidak kehilangannya dan berhati-hati dengan tipu muslihat musuh, pengkhianatan dan kemunafikan..

Merah selalu menjadi tanda cinta, kehormatan, penghormatan, semangat, rasa malu dan darah..

Mawar merah selalu dianggap simbol cinta dan pengiktirafan perasaan mereka..

Gaun merah dari pelindung Rom, dipangkas dengan emas, mendorong orang-orang bawah untuk menundukkan kepala di hadapan mereka.

Beludru merah, disulam dengan emas, sering menjadi simbol kekuatan kerajaan dan kemuliaan para ksatria, yang diperoleh oleh darah dalam pertempuran yang jujur.

Cat yang muncul di pipi kekasih menunjukkan semangat perasaannya..

Sudut merah (yang utama, dihiasi dengan mewah, dengan ikon dalam kotak ikon gangsa dan emas yang berkilauan) ada di setiap pondok petani. Ia terletak di rumah di tempat yang paling terkenal, dan mereka yang masuk dibaptis di atasnya..

Coklat dalam mimpi bermaksud pengalaman hebat, kesedihan, kewujudan yang tidak menggembirakan, keperluan, kekurangan dana. Brown tidak akan mendominasi lambang, bendera mana pun, dalaman istana atau pakaian raja. Ini tidak menyenangkan mata, ia memberikan warna bersahaja pada kulit. Tidak ada kegembiraan atau kesegaran di dalamnya. Dia tidak ketara. Warna lumpur, musim luruh dengan jalan yang kabur, tidak ada kegembiraan.

Warna ungu adalah simbol kehormatan, kekayaan, cinta bersama. Mencampurkan warna merah jambu dan biru bermaksud kelembutan dan kemurnian perasaan. Dalam mimpi, dia meramalkan kesetiaan seorang kekasih, kegembiraan bertemu dengannya, kenikmatan cinta, hadiah dengan makna.

Jeruk berasal dari campuran kuning dan merah. Ini adalah campuran cita-cita, keinginan untuk kemasyhuran, penghinaan terhadap orang lain, keegoisan, sikap tidak peduli terhadap nasib malang orang lain.

Berkilauan dengan semua warna pelangi - pertanda peristiwa luar biasa yang akan mengejutkan dan menggembirakan anda, seperti ekor merak yang tiba-tiba terbuka di depan pandangan anda, seperti lampu disko berkilau, seperti gaun mewah yang berkilauan dengan semua warna.

Ungu bermaksud kekuatan, kekuatan, kesihatan, kedudukan yang dicemburui dalam masyarakat, rasa hormat, pemikiran dan rancangan yang tinggi. Ini adalah warna merah yang kaya, warna jubah kerajaan, sepanduk tentera, anggur merah tart yang telah menyerap kehangatan sinar matahari, kilauan batu rubi.

Warna merah jambu melambangkan kelembutan, tidak bersalah, naif, kegembiraan.

Kelabu bermaksud hidup tanpa kegembiraan, kesedihan, kerinduan, kebosanan.

Biru adalah tanda kesedihan, pertanda buruk, penyakit, warna malam yang gelap, warna penyihir dan ahli sihir.

Ungu - tanda kekayaan, kemakmuran, kehormatan, kuasa, kebijaksanaan.

Hitam adalah tanda kesedihan, duka, kematian, pengebumian, permusuhan, bencana. Awan hitam membawa hujan lebat, puting beliung itu kelihatan seperti tiang hitam, merobohkan semua yang ada di jalannya.

Semua penjenayah, ahli sihir, pencuri, penipu, pembunuh, yang berpakaian hitam, melakukan perbuatan kotor mereka pada malam yang gelap di sudut gelap dan celah-celah, ruang bawah tanah, loteng. Lihat tafsiran: cat, pakaian, muka.

Sifat, faedah dan kemudaratan Physalis

Physalis adalah tumbuhan dari keluarga Solanaceae dengan ketinggian 50-100 cm dengan hasil yang cukup tinggi. Satu medium physalis bush (pundi kencing, ceri, marunka) dapat menghasilkan kira-kira 3 kg hasil. Batang tegak, lignasi di pangkal dengan daun ovoid yang bertentangan.

Ia berbunga dengan bunga putih atau krim tunggal. Ia mempunyai buah halus, bulat, berair, kuning, atau oren atau merah, tertutup dalam kotak yang serupa dengan tanglung Cina, yang berubah warna apabila matang sepenuhnya. Ia mendapat namanya dari bahasa Yunani "fizo" - "kembung". Tumbuhan ini mekar dari Mei hingga Ogos, dan buahnya masak pada bulan Jun - September.

Kilang ini ringan dan termofilik, berasal dari Amerika Selatan. Ia ditanam secara meluas di Bulgaria, Iraq, Rusia, Negara-negara Baltik, Kaukasus, dan Asia Tengah. Ia juga dapat dilihat di alam liar, kerana pembiakan berlaku dengan pembibitan sendiri..

Physalis, sebagai tanaman, dibahagikan kepada dua jenis - hiasan dan boleh dimakan. Physalis boleh dimakan, kerana warnanya cerah dan kotak besar, tetapi dengan berry kecil yang tidak berwarna, bertindak sebagai hiasan untuk tempat tidur di halaman belakang, dan juga dapat menjadi tambahan yang indah untuk karangan bunga. Bahkan ada kepercayaan bahawa ranting kering dengan kotak yang dikumpulkan dalam sejambak menciptakan suasana yang menggembirakan di rumah, kerana physalis mengusir roh jahat, dan juga menghilangkan semua negatif. Varieti hiasan merangkumi varieti seperti "Lantern Cina", "Longifolia", "Alkekengi".

Physalis yang boleh dimakan boleh dibahagikan kepada 2 kumpulan - beri dan sayur. Varieti beri mempunyai buah-buahan kecil, dengan rasa manis dan aroma yang agak menyenangkan. Sayuran Physalis mempunyai buah yang besar dan rasanya seperti tomato.

Sifat dan komposisi berguna

Komposisi pemakanan yang kaya dan kandungan kalori rendah dari buah tanaman membolehkannya digunakan dalam rawatan dan pencegahan kebanyakan penyakit. 100 g produk mengandungi:

 • kalori - 32 kcal;
 • protein - 1 g;
 • lemak - 1 g;
 • karbohidrat - 3.9 g;
 • Vitamin A, B1, B2, B3, B12 (cobalamin), C;
 • banyak unsur surih, termasuk fosforus, kalsium, magnesium, zink, besi mangan.

Faedah Physalis

Physalis sering disebut sebagai tumbuhan perubatan dan sering digunakan dalam perubatan rakyat. Komposisi yang kaya dapat memberi banyak manfaat kepada tubuh.

Untuk tujuan perubatan, kedua-dua buah dan akar tanaman digunakan. Gunakan dalam apa jua bentuk: dalam merebus, tincture, buah segar, dalam jus, dalam minuman buah, teh atau salap bersama dengan ubat-ubatan, meningkatkan persepsi mereka dengan ketara oleh tubuh, sehingga memudahkan perjalanan penyakit ini. Pertimbangkan sifat bermanfaat "beri emas":

 1. Dengan diabetes mellitus, zat penyusun buah beri membantu mengawal kadar glukosa dan insulin dalam darah, yang membantu mengelakkan kenaikan gula.
 2. Pada hepatitis, asma dan onkologi, zat antibakteria, antioksidan dari komposisi kimia physalis membantu menyekat bekalan oksigen dan darah, sehingga memperlambat pertumbuhan tumor, dan juga membantu menghilangkan kesan terapi radiasi dari tubuh.
 3. Untuk jantung dan darah. Terkandung dalam buah-buahan: natrium, magnesium, kalium, vitamin B1 dan B3 - bahan penyusun ini bertanggungjawab untuk fungsi otot jantung dan aliran darah yang betul. Penggunaan buah physalis secara berkala menyumbang kepada: meningkatkan peredaran darah, membersihkan saluran darah dari plak, yang merupakan pencegahan pembekuan darah dan aterosklerosis, serangan jantung, strok.
 4. Untuk mata. Vitamin A dan Beta-karoten dari buah dapat membantu mengurangkan kemungkinan katarak dan penuaan pramatang serat dan menghindari penyakit seperti kabur lensa, rabun malam, dan degenerasi makula..
 5. Untuk rawatan laringitis, selesema dan selsema serta penyakit berjangkit lain, pelbagai tincture, minuman dan decoctions dengan sifat antibakteria akan berkesan. Vitamin C akan membantu menguatkan sistem imun.
 6. Untuk tulang. Penggunaan physalis setiap hari akan menjadi pencegahan keretakan dan pemadatan tisu tulang yang baik kerana jumlah kalsium yang banyak. Yang juga membantu menguatkan kuku, rambut dan gigi.
 7. Untuk kawalan berat badan. Kerana kandungan kalori yang rendah dan sumber nutrien yang banyak, physalis segar adalah makanan tambahan yang baik untuk pelbagai diet dan membantu menjaga kesihatan badan dan menjaga kesihatan badan. Dan serat merangsang aktiviti saluran gastrousus. Akibatnya, badan memecah lapisan lemak lama. Yang membawa kepada penurunan berat badan secara semula jadi dan selesa.
 8. Untuk pertumbuhan semula sel. Physalis disyorkan kerana kompleks vitaminnya yang besar, yang terlibat dalam proses yang berkaitan dengan pembaikan sel, menyokong pengeluaran tisu kolagen, membantu menyembuhkan luka dan menjaga kulit agar awet muda, anjal dan menghilangkan bintik-bintik usia..

Physalis baik untuk wanita dan lelaki. Ia memberi kesan positif kepada kesihatan manusia.

Mengapa physalis berguna untuk lelaki

 • Beri membersihkan hati dengan baik dari toksin terkumpul dari tembakau atau alkohol.
 • Buah-buahan membantu meningkatkan pencernaan makanan.
 • Bagi atlet, physalis membantu mempercepat peningkatan otot.
 • Penggunaan secara teratur mencegah penyakit sistem genitouriner dan mengurangkan kemungkinan mati pucuk.
 • Physalis meningkatkan spermatogenesis dan meningkatkan keupayaan untuk menghasilkan semula.

Bagaimana physalis berguna untuk wanita

 • Semasa kitaran haid, buah beri membantu mengembalikan kekurangan mangan dan zat besi..
 • Pengambilan physalis memadamkan keadaan depresi, mencegah terjadinya otot dan sakit kepala.
 • Meringankan Simptom PMS.
 • Ciri-ciri antiseptik, anti-radang dan diuretik beri mempercepat proses rawatan penyakit radang pada organ genital.

Kita juga harus menyebutkan kesan positif physalis pada tubuh wanita hamil..

Vitamin C yang terdapat dalam buah menguatkan badan dan meningkatkan daya tahan terhadap penyakit berjangkit. Pektin membantu membuang toksin dari badan dan memudahkan usus. Vitamin B1, kalium, beta-karoten dan unsur-unsur lain dari buah bermanfaat kepada kedua-dua organisma.

Sifat berbahaya physalis - bahaya dan kontraindikasi

Physalis adalah makanan yang sangat sihat, tetapi terlalu banyak antioksidan dapat membahayakan sel normal.

Sekiranya intoleransi individu - penggunaan produk boleh menjejaskan kesihatan. Pada sesetengah orang, penggunaan physalis boleh menyebabkan rasa mengantuk, jadi anda tidak boleh memakan produk ini semasa memandu atau semasa bekerja dengan peralatan yang berpotensi berbahaya.

 • semua bahagian tanah tanaman, kapsul physalis dan buah-buahan belum masak beracun dan beracun, oleh itu, rawatan dengannya boleh dilakukan setelah berunding dengan doktor;
 • jangan berikan kepada kanak-kanak di bawah umur 3 tahun;
 • boleh menyebabkan reaksi alahan;
 • berhati-hati sekiranya terdapat ulser peptik, gastritis dan masalah tiroid;
 • minum decoctions dan infus ubat berdasarkan beri selama tidak lebih dari 10 hari, diikuti dengan rehat;
 • Semasa mengandung dan menyusui, anda harus berhati-hati semasa memilih physalis. Sekiranya anda tidak pasti bahawa physalis boleh dimakan di hadapan anda atau dalam keadaan matang, lebih baik menahan diri.

Tidak dinafikan, physalis sangat berharga untuk tubuh manusia, tetapi jangan lupa bahawa pengambilan produk ini secara berlebihan boleh menyebabkan kesan sampingan yang negatif..

Cara penyediaan dan penyimpanan physalis dengan betul

Sebaiknya gunakan physalis matang segar, pra-tuangkan air mendidih di atasnya untuk membersihkan lapisan melekit seperti lilin. Harus diingat bahawa kaedah ini hanya sesuai untuk physalis sayur-sayuran. Varieti beri boleh dimakan tepat setelah memetik dari semak. Buah-buahan mempunyai rasa manis dan masam dengan kepahitan tertentu, oleh kerana itu digabungkan secara harmoni dengan sayur-sayuran lain dalam salad, sup, kaserol dan sayur-sayuran dalam tin.

Mereka boleh dijemput dan ditambahkan ke timun, tomato, kubis, epal, pir, plum ketika pengetinan. Apabila direbus, mereka akan menjadi tambahan yang bagus untuk hidangan utama atau makanan yang enak untuk pai. Jus Physalis ditambahkan ke hidangan daging atau ikan sebagai perasa atau sos. Jus segar atau puri dari buah-buahan digabungkan dengan menarik dan mudah dicerna dengan keju kotej, kefir, jeli. Juga, dari buah physalis, dalam kombinasi dengan buah-buahan lain, pelbagai jem dimasak, dikeringkan dan dikeringkan.

Pengambilan physalis setiap hari untuk orang yang sihat dianggap dari 4 hingga 8 buah. Bagi orang yang mempunyai keasidan tinggi badan, pengambilan physalis harus terhad kepada beberapa buah.

Perlu menyimpan buah beri yang sihat di tempat kering yang sejuk di dalam bekas berventilasi pada suhu 12-14C, menyusun secara berkala. Buah-buahan masak dalam keadaan seperti itu disimpan sehingga 2 bulan, dan buah-buahan yang belum matang dibiarkan disimpan sedikit lebih lama..

Mentafsir Mimpi Physalis - Mengapa Mimpi Fisalis - Mentafsir Mimpi Fisalis

Tafsiran impian bunga Physalis. Mengapa Physalis bermimpi melihat bunga dalam mimpi

Nada cerah dan berair - yang baik, pudar dan pudar adalah simbol kehancuran, usia tua, kegagalan; nada gelap selalu dianggap sebagai penyerang yang buruk.

Putih selalu bermaksud kesucian, kepincangan pemikiran dan keinginan, kegembiraan hidup, tidak digelapkan oleh penderitaan, ketulusan kata-kata, pernyataan cinta, kemurnian jiwa. Pengantin berpakaian putih, malaikat dan orang suci selalu berpakaian putih,

Sudah menjadi kebiasaan memberi bunga putih pada majlis perkahwinan. Sudah menjadi kebiasaan bagi umat Katolik untuk memberi bunga putih untuk pengebumian. Dan kemudian warna putih menjadi simbol pembersihan dari dosa, menyeru para malaikat untuk menjaga jiwa si mati di dunia lain.

Brilian - kecemerlangan tidak pernah dianggap sebagai warna bertuah oleh para ahli nujum. Berkilau menarik mata orang yang iri hati, mata orang gila berkilau dalam kegelapan, air mata berkaca-kaca di matanya, belati berkilauan tidak menyenangkan sebelum menyerang.

Dalam mimpi, warna ini bermaksud iri hati, bahaya, penyakit, duka, intrik musuh, kemunafikan rakan-rakan, pengkhianatan kekasih atau orang yang dikasihi.

Warna biru selalu dianggap sebagai simbol penghormatan yang diberikan kepada orang-orang kerana kebijaksanaan mereka, keadilan kebijaksanaan. Biru sering menjadi warna raja atau kesatria. Dalam kombinasi dengan emas, ia memperlihatkan kekentalan dan keadilan kekuasaan, yang memerlukan penyerahan dan pemujaan..

Oleh itu, selalunya kombinasi ini digunakan untuk pakaian orang-orang yang mulia dan orang-orang yang dimahkotai, di bahagian dalam istana-istana yang megah, dalam perhiasan dan perhiasan porselin. Dalam kombinasi dengan warna merah, dia menjadi lebih kuat, dan orang-orang di sekitarnya atau istana menundukkan kepala dari jauh, melihat warna raja.

Kuning adalah warna matahari yang membanjiri langit dan bumi dengan cahayanya, yang tidak ada yang sama dan tidak ada yang setara, warna kemuliaan dan kemewahan. Ketika datang ke bunga, maka kuning menjadi simbol ketidakkekalan..

Dan para penatua mengajarkan kepada anak muda bahawa bunga kuning tidak boleh dibawa masuk ke dalam rumah, sehingga tidak ada perselisihan di dalamnya..

Sprei kuning (menurut legenda) meramalkan percanggahan antara pasangan. Kuning adalah warna pengkhianatan dan warna emas yang menarik perhatian orang tamak dan penipu.

Hijau adalah tanda keselamatan dan kebolehpercayaan. Doktor percaya bahawa ia menenangkan mata, membawa ketenangan. Oleh itu, kehijauan pokok dan rumput menggembirakan jiwa dan menanamkan keyakinan bahawa semuanya akan baik-baik saja.

Permulaan musim bunga, kehidupan baru melambangkan kebangkitan semua makhluk hidup, permulaan tahun baru. Bukan di mana-mana bahawa di Timur, Tahun Baru disambut pada akhir Februari, pada hari cuti kekasih, dan Hari Valentine jatuh pada 14 Februari.

Tumbuhan memberikan tunas hijau muda segar, meramalkan pertumbuhan semua makhluk hidup, makhluk hidup kita, kekuatan kita. Kehijauan juga mempersonifikasikan pertumbuhan anak-anak, kelahiran mereka.

Warna emas, seperti cemerlang, menarik perhatian orang yang iri hati, membayangkan bahaya akibat tipu muslihat yang dimulakan oleh musuh.

Orang berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan emas. Fitnah, fitnah, kekuatan, senjata, licik digunakan. Emas adalah keperibadian kekayaan. Tetapi dalam mimpi setiap orang kaya dengan cara mereka sendiri.

Sekiranya orang yang sedang tidur itu sakit, maka penyakitnya adalah kekayaannya. Dan setelah mimpi seperti itu, dia tidak ada harapan untuk peningkatan kesihatan..

Orang miskin hanya kaya dengan hutang dan rintihannya. Kilauan emas tidak menjanjikan kekayaan kepadanya, tetapi hanya mengingatkan bahawa dia menderita kerana ketiadaannya.

Bagi orang kaya, impian seperti itu hanyalah peringatan bahawa dia mesti berhati-hati agar tidak kehilangannya dan berhati-hati dengan tipu muslihat musuh, pengkhianatan dan kemunafikan..

Merah selalu menjadi tanda cinta, kehormatan, penghormatan, semangat, rasa malu dan darah..

Mawar merah selalu dianggap simbol cinta dan pengiktirafan perasaan mereka..

Gaun merah dari pelindung Rom, dipangkas dengan emas, mendorong orang-orang bawah untuk menundukkan kepala di hadapan mereka.

Beludru merah, disulam dengan emas, sering menjadi simbol kekuatan kerajaan dan kemuliaan para ksatria, yang diperoleh oleh darah dalam pertempuran yang jujur.

Cat yang muncul di pipi kekasih menunjukkan semangat perasaannya..

Sudut merah (yang utama, dihiasi dengan mewah, dengan ikon dalam kotak ikon gangsa dan emas yang berkilauan) ada di setiap pondok petani. Ia terletak di rumah di tempat yang paling terkenal, dan mereka yang masuk dibaptis di atasnya..

Coklat dalam mimpi bermaksud pengalaman hebat, kesedihan, kewujudan yang tidak menggembirakan, keperluan, kekurangan dana. Brown tidak akan mendominasi lambang, bendera mana pun, dalaman istana atau pakaian raja. Ini tidak menyenangkan mata, ia memberikan warna bersahaja pada kulit. Tidak ada kegembiraan atau kesegaran di dalamnya. Dia tidak ketara. Warna lumpur, musim luruh dengan jalan yang kabur, tidak ada kegembiraan.

Warna ungu adalah simbol kehormatan, kekayaan, cinta bersama. Mencampurkan warna merah jambu dan biru bermaksud kelembutan dan kemurnian perasaan. Dalam mimpi, dia meramalkan kesetiaan seorang kekasih, kegembiraan bertemu dengannya, kenikmatan cinta, hadiah dengan makna.

Jeruk berasal dari campuran kuning dan merah. Ini adalah campuran cita-cita, keinginan untuk kemasyhuran, penghinaan terhadap orang lain, keegoisan, sikap tidak peduli terhadap nasib malang orang lain.

Berkilauan dengan semua warna pelangi - pertanda peristiwa luar biasa yang akan mengejutkan dan menggembirakan anda, seperti ekor merak yang tiba-tiba terbuka di depan pandangan anda, seperti lampu disko berkilau, seperti gaun mewah yang berkilauan dengan semua warna.

Ungu bermaksud kekuatan, kekuatan, kesihatan, kedudukan yang dicemburui dalam masyarakat, rasa hormat, pemikiran dan rancangan yang tinggi. Ini adalah warna merah yang kaya, warna jubah kerajaan, sepanduk tentera, anggur merah tart yang telah menyerap kehangatan sinar matahari, kilauan batu rubi.

Warna merah jambu melambangkan kelembutan, tidak bersalah, naif, kegembiraan.

Kelabu bermaksud hidup tanpa kegembiraan, kesedihan, kerinduan, kebosanan.

Biru adalah tanda kesedihan, pertanda buruk, penyakit, warna malam yang gelap, warna penyihir dan ahli sihir.

Ungu - tanda kekayaan, kemakmuran, kehormatan, kuasa, kebijaksanaan.

Hitam adalah tanda kesedihan, duka, kematian, pengebumian, permusuhan, bencana. Awan hitam membawa hujan lebat, puting beliung itu kelihatan seperti tiang hitam, merobohkan semua yang ada di jalannya.

Semua penjenayah, ahli sihir, pencuri, penipu, pembunuh, yang berpakaian hitam, melakukan perbuatan kotor mereka pada malam yang gelap di sudut gelap dan celah-celah, ruang bawah tanah, loteng. Lihat tafsiran: cat, pakaian, muka.

Mengapa physalis bermimpi%

Sekiranya anda bermimpi Physalis dan anda ingin mengetahui apa yang diimpikan oleh Physalis, pertama sekali anda perlu merujuk kepada makna perkataan Physalis:

PHIZALIS adalah genus rumput tahunan dan tahunan keluarga Solanaceae. 100 spesies St., di Utara. dan Yuzh. Amerika. Physalis Peru, physalis pubescent, physalis berbuah lem, dan lain-lain - tanaman sayur-sayuran (buah-buahan manis dengan aroma strawberi), di Asia, Utara. dan Yuzh. Amerika, A

FIZALIS [
Physalis - tafsiran tidur

Physalis sedang bermimpi - perubahan dalam kehidupan peribadi anda menanti anda. Dalam mimpi, Physalis bermaksud bahawa tidak lama lagi seseorang akan muncul dalam hidup anda, hubungan dengan siapa akan membawa anda banyak minit gembira dan mengisi hidup anda dengan makna baru.

Bagi seorang wanita, impian di mana Physalis hadir bermakna dia akan diberi tanda-tanda perhatian yang jelas. Bagi seorang lelaki, ini bermaksud bahawa dia akan segera bertemu dengan seorang gadis yang akan menjadi suri rumah yang baik, dapat mewujudkan keselesaan di rumah..

Sekiranya orang hadir dalam mimpi di mana Physalis bermimpi, maka mungkin tidak lama lagi anda akan mengambil bahagian dalam perayaan perkahwinan atau pesta ulang tahun yang mengagumkan. Sekiranya Physalis bermimpi dengan haiwan, maka anda dijanjikan pertemuan dengan rakan lama atau teman wanita.

Pelawat yang dihormati di laman web buku impian kami, untuk semua orang, kami memberikan tafsiran mimpi dalam talian secara percuma secara individu. Untuk melakukan ini, anda perlu menggambarkan impian anda dengan seberapa terperinci dalam borang di bawah. Jangan lupa untuk menunjukkan butiran mimpi terkecil - penyebaran dan ketepatan tafsiran tentang impian Physalis bergantung kepada mereka. Adalah mustahak untuk menunjukkan nama dan alamat e-mel anda, yang akan kami tafsirkan (e-mel anda tidak digunakan di mana sahaja dan tidak dipaparkan di laman web ini). Kami dengan senang hati akan membantu anda!

4 komen untuk Physalis & rdquo ->;

Selamat hari! Saya akan sangat gembira dengan pertolongan anda!) Sekarang dalam hidup saya terdapat banyak perubahan, ketegangan saraf yang berterusan dan saya tidur dengan teruk (saya mempunyai mimpi hari ini, ternyata pada malam dari hari Khamis hingga Jumaat (atau lebih tepatnya, pada waktu pagi). Begitu jelas di depan mata saya bunga oren - tanglung physalis! Seorang lelaki yang saya menjalin hubungan selama 5 tahun, membawa saya periuk fizikal yang tidak ditulis, tanpa daun, semuanya patah, bernoda, naskah, hanya bunga terang dengan latar belakang periuk dan tanah yang gelap, beberapa bunga tergeletak di tanah tepat di dalam periuk... Saya ingat masa tentang tidur...

Selamat hari! Tolong beritahu saya tentang impian ini.
Ibu dalam mimpi meminta saya memberinya sejambak physalis yang besar. Pada masa yang sama, saya melihat bahawa dia mempunyai banyak fizikal di taman dan saya memberitahunya. Tetapi dia tetap berkeras dan meminta saya memberikannya banyak Physalis.
terima kasih.

Selamat hari! Sekiranya boleh, terangkan maksud tidur:
Bilik saya bermimpi, tetapi cahaya di dalamnya separa suram, seperti saat matahari terbenam! Tirai kain tebal saya tergantung di tingkap, sesuatu menarik saya untuk pergi ke tingkap dan melihat bagaimana pokok wang saya tumbuh hari ini, daun pokok itu cerah dan kaya, semua bunga yang berdiri di ambang tingkap ada di tempatnya, tetapi ketika saya membuka tirai dan menolak tulle ke samping saya melihat cahaya tepu kuning-oren terang dari tingkap melalui bunga physalis yang besar di dalam periuk tanah, sangat subur, saya masih terkejut bahawa benda malang itu tidak terlepas dari tirai tebal seperti itu, kerana ketika saya menolak tulle, saya merasakan bahawa ia memenuhi seluruh ambang tingkap dengan bunga yang kaya sepertinya menjangkau saya

Dalam mimpi saya melihat lelaki yang saya cintai. Dia duduk di mejanya dan makan beri physalis, lalu mengeluarkan yang lain dari kabinet, yang berdiri di sebelahnya dan membuatnya sehingga saya tidak perasan.

Tafsiran mimpi Loji Physalis bermimpi mengapa di kilang mimpi Physalis? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa maksudnya melihat tumbuhan physalis dalam mimpi dengan membaca di bawah ini untuk tafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik dari House of the Sun!

Adakah anda selalu ingat apa yang anda impikan?

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Makna tidur bergantung pada jenis tanaman, dan juga bagaimana anda menggunakannya dalam tidur anda..

Tanaman padang rumput hijau yang subur - impian seperti itu menjanjikan kepedulian yang menyenangkan yang akan memberi anda kepuasan mendalam. Evergreens (juniper, spruce, pine) menjanjikan kesihatan yang baik dan peningkatan pendapatan. Menanam tanaman malar hijau - untuk memperoleh pengetahuan, yang pada masa akan datang akan menjadi kunci kemakmuran anda. Menjaga tanaman kebun - kesihatan, kesejahteraan dan keharmonian anak-anak dalam keluarga. Sekiranya anda melihat bahawa rumpai tumbuh bersama dengan tanaman berguna di kebun anda, ini memberi amaran kepada anda bahawa pertengkaran dan salah faham mungkin berlaku dalam keluarga anda..

Bayangkan menyiangi semua rumpai, hanya tinggal tanaman yang ditanam.

Tumbuhan beracun mengimpikan gosip, intrik, intrik. Adalah baik jika dalam mimpi anda mengeluarkan rumput beracun dan membuangnya ke dalam api - ini bererti bahawa pada hakikatnya anda akan menghadapi semua serangan musuh. Sekiranya anda mencederakan diri sendiri di tanaman seperti itu dan racun masuk ke dalam darah, berhati-hatilah. Orang yang iri hati anda menyiapkan tipu muslihat untuk anda, yang boleh menjadi sebab kegagalan besar. Mimpi di mana anda meracuni diri anda setelah mencuba tanaman beracun mempunyai makna yang sama..

Sekiranya anda mempunyai mimpi seperti itu, bayangkan bahawa anda mengambil penawar dan racun kehilangan kekuatannya..

Tanaman yang mekar dengan cerah dan indah mengimpikan keuntungan dan kekayaan. Sekiranya dalam mimpi anda mengumpulkan sejambak bunga liar dan membawanya pulang - mimpi bermaksud beberapa perubahan baik yang akan mempengaruhi kediaman anda. Mungkin anda memutuskan untuk melakukan pengubahsuaian kosmetik.

Tumbuhan rumah - ketenangan di rumah dan hubungan harmoni antara anak-anak dan ibu bapa. Menyiram tanaman rumah adalah perjalanan keluarga. Memanjat tanaman yang melibatkan rumah anda - anda akan mempunyai rakan yang menjengkelkan yang tidak akan begitu mudah bagi anda untuk menyingkirkan.

Sekiranya anda mengimpikan tanaman memanjat, bayangkan bahawa anda mengeluarkannya dari rumah anda dan menggulungnya di sekitar tiang besi.

Tebal tanaman berduri, tanaman merambat, hutan yang tidak dapat ditembusi meramalkan bahawa tidak lama lagi anda akan menghadapi halangan, untuk mengatasi yang anda perlukan semua kekuatan dan hubungan anda.

Sekiranya anda mengimpikan hutan, bayangkan bahawa anda mengeluarkan kapak yang sangat tajam dan cepat memotong jalan anda..

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Setiap tanaman mempunyai makna tersendiri kerana sifat yang dimilikinya.

Seterusnya, kami memberikan senarai tumbuh-tumbuhan dan makna yang telah diberikan kepadanya sepanjang masa. Sekiranya anda bermimpi bahawa tumbuhan, berguna atau aneh, tumbuh di depan mata anda, maka anda akan berjaya dalam beberapa jenis karya atau rancangan kreatif.

Sekiranya dalam mimpi anda melihat bagaimana tanaman mati di depan mata anda, maka anda harus mengalami kekecewaan dan mengalami kegagalan lain..

Juga dipercayai bahawa jika tanaman tumbuh tegak, maka anda akan menjangka kejayaan sistematik dalam perniagaan yang bergantung pada kemampuan anda untuk bekerja dan ketekunan. Tanaman dengan batang bengkok dalam mimpi menggambarkan rintangan dan kekecewaan. Tumbuhan perubatan dalam mimpi bermaksud bahawa anda harus menjaga kesihatan anda. Kadang-kadang impian seperti itu meramalkan bahawa anda dapat memberikan pertolongan kepada seseorang yang memerlukannya. Rumpai dalam mimpi bermaksud halangan dalam perniagaan atau menunjukkan adanya musuh, fitnah dan orang yang iri hati. Duri pada tumbuh-tumbuhan dalam mimpi adalah tanda bahaya, kebencian, kekacauan rakan anda. Lihat tafsiran: juga tumbuhan tetapi nama. Lihat tafsiran: tusukan.

Aloe - tanda kesedihan, kesedihan, air mata.

Basil - dalam mimpi bermaksud permusuhan, tidak suka.

Balsam - dalam mimpi bermaksud tidak bertoleransi, panas baran.

Belena - bermaksud kelemahan semangat atau watak.

Anggur - simbol yang memberi amaran tentang perlunya memerangi keburukan anda sendiri.

Bindweed - simbol kehidupan yang membosankan dan tidak biasa.

Cendawan dalam mimpi - simbol konspirasi, fitnah, iri hati.

Datura - simbol penipuan.

Stroberi adalah tanda kebaikan, kemurnian perasaan.

Jelatang - tanda kekasaran, kekejaman.

Laurel - simbol kemuliaan, kehormatan, kedudukan yang menonjol dalam masyarakat.

Flax adalah simbol perbuatan baik. Melissa bermaksud kesedihan, masalah. Myrtle adalah tanda ketenangan, kedamaian, salam, lokasi. Untuk melihat lumut dalam mimpi adalah tanda cinta ibu. Pudina adalah tanda sensualitas. Pakis adalah simbol keikhlasan. Pasli dalam mimpi - perayaan, selamat. Ivy dalam mimpi melambangkan kasih sayang, persahabatan, perkongsian..

Wormwood - tanda pemisahan.

Burdock adalah simbol kegelisahan, masalah. Sekiranya dalam mimpi dia menempel pada anda, maka anda akan merasa bosan dengan beberapa orang dengan masalah mereka.

Rye adalah simbol kekayaan dan kemakmuran. Lihat tafsiran: bijirin. Salad adalah tanda pertengkaran, perselisihan, perselisihan. Jerami - pertikaian, pertikaian. Rumpai dalam mimpi - bahaya, maksiat, kecaman. Thyme adalah tanda bahawa anda tidak seharusnya berada di awan..

Rumput, rumput, padang rumput adalah tanda faedah, faedah. Buluh adalah simbol kepintaran, ketahanan. Yarrow - simbol perselisihan, pertengkaran, perpisahan, pergaduhan, perang.

Dill dalam mimpi bermaksud kesihatan dan kekuatan fizikal. Hops adalah simbol ketidakadilan. Chicory adalah tanda kesopanan, kekayaan yang sedikit. Thistle adalah tanda kekejaman, sikap tidak peduli terhadap musibah orang lain. Saffron dalam mimpi - simbol niat jahat.

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Melihat tanaman berbunga dalam mimpi - pada hakikatnya anda akan mengalami rasa puas dan terkejut apabila anda mendengar pujian dari suami anda, yang sudah lama tidak diperhatikan. Tanaman kebun bermaksud hubungan mesra antara orang yang disayangi..

Tanaman kebun adalah tanda kehidupan yang sejahtera, tanaman sawah - kebahagiaan dalam keluarga dan kesejahteraan dalam perniagaan, tanaman padang rumput - untuk berpisah, tanaman hutan - istirahat yang menyenangkan, konifer - pembesaran hubungan, malar hijau - timbal balik cinta, selatan - kemurahan hati dan kebaikan.

Merawat tanaman, menyiangi, menyapu, dan lain-lain, adalah nasib baik melalui kerja yang sukar, menyiramnya adalah tanda ekonomi dan kedekut. Anak benih atau anak benih tanaman - keturunan besar dan sihat, benih - untuk kekayaan, tanaman akar - tanda kelimpahan di rumah.

Tanaman rumah bermaksud timbal balik dengan pasangan dan anak-anak. Tumbuhan kering, berpenyakit atau mati - hingga penyakit, tercabut - hingga pengebumian.

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Mereka melambangkan kebimbangan semasa dan menggambarkan keadaan urusan tertentu.

Tumbuhan yang berbeza mempunyai makna yang berbeza, yang dijelaskan dalam artikel masing-masing..

Saiz tanaman atau bilangannya dalam mimpi: tunjukkan betapa pentingnya perkara atau masalah itu.

Tumbuhan berbunga yang menyeronokkan: petanda baik yang menunjukkan kejayaan perniagaan.

Tumbuhan kering: memberi amaran mengenai kemungkinan kemunduran atau masalah. Selepas impian seperti itu, anda harus lebih berhati-hati dalam perniagaan dan lebih prihatin terhadap kesihatan anda sendiri..

Tumbuhan rumpai: melambangkan gangguan.

Mimpi seperti itu memberi amaran kepada anda tentang kesalahan yang telah anda lakukan yang boleh merosakkan perniagaan anda..

Tumbuhan beracun: tanda pemikiran berbahaya atau hubungan berbahaya, penuh dengan masalah besar untuk anda. Selepas impian seperti itu, anda tidak perlu memikirkan dengan teliti sama ada anda melakukan semua perkara dengan betul dan adakah anda menjalankan perniagaan anda dengan orang yang tepat.?.

Selasih (raikhan, tanaman aromatik) lega dari kegelisahan atau perbuatan baik.

Sekiranya anda bermimpi bahawa seseorang yang sudah meninggal memberikan kemangi pemimpi, maka ini menunjukkan bahawa dia berada di syurga.

Basil untuk lelaki bujang menunjukkan seorang isteri, dan bagi seorang wanita yang sudah berkahwin bahawa dia akan melahirkan seorang anak.

Dia juga menunjukkan pengetahuan agama dan sekular atau fakta bahawa nama pemimpi akan disebarkan kepada umum dan dipuji..

Bawang, seperti bawang tanaman: masuk akal untuk memperhatikan tekak anda, kelenjar tiroid hingga menangis.

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Tumbuhan adalah tanda mobilisasi kekuatan vital yang mendalam bahawa tidur di bawah sedar / setiap tumbuhan dapat dianggap sebagai simbol kehidupan / tumbuhan dalam mimpi selalu menunjukkan lebih banyak keadaan yang disebabkan oleh peristiwa daripada peristiwa itu sendiri.

Mencubit buah atau bunga dari tumbuh-tumbuhan - minta nasihat.

Untuk melihat banyak tumbuh-tumbuhan - kadang-kadang: menyesal kerana kegembiraan masa lalu.

Banyak tanaman memanjat - gosip atau pembohongan, di mana kebenarannya tidak dapat dilihat.

Tumbuhan di atas batu, pasir, dan lain-lain - suasana yang disebabkan bukan oleh peristiwa luaran, tetapi oleh usaha kehendak.

Tanaman di dalam pasu - gambaran perubahan mood anda yang konsisten

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Dalam kebanyakan kes, tanaman tidak dapat menjadi kunci untuk menafsirkan mimpi, kerana mereka sering memainkan peranan sebagai hiasan latar. Pengecualian dari peraturan adalah tanaman tertentu yang berjalan seperti benang merah sepanjang keseluruhan impian..

Tumbuhan yang penting adalah yang telah mendapat makna tertentu dalam literatur atau merupakan komponen ikonik dari pengalaman anda sendiri. Sebagai contoh, impian anda adalah mengenai lawatan ke rakan yang sedang duduk di semak belukar. Jelas, tanaman seperti ini penting kerana hubungan antara hemlock dan SUICIDE dalam tradisi kuno..

Tumbuhan lain yang mungkin mempunyai makna simbolik adalah tanaman yang mengingatkan anda pada zaman kanak-kanak, tempat tertentu, atau orang tertentu. Dalam kes ini, sifat hubungan yang ada antara anda pada masa sekarang dan kenangan ini adalah penting..

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Tafsiran mimpi - tumbuhan

Untuk melihat sejenis tanaman hijau dalam mimpi adalah pertanda kebimbangan, yang mana perasaan kepuasan mendalam akan datang kepada anda.

Sekiranya dalam mimpi mereka menjelaskan kepada anda bahawa tumbuhan ini beracun, maka mimpi itu memberi amaran kepada anda mengenai kemungkinan intrik (gosip, perangkap).

Melihat tanaman berguna - menggambarkan hubungan baik dengan rakan, kehangatan dan keselesaan di rumah.

Melihat tanaman malar hijau atau semak malar hijau berhampiran rumah anda menjanjikan kesejahteraan dan pengetahuan yang akan membantu anda menjadi bahagia.

Tafsiran mimpi - Tumbuhan

Tumbuhan yang mengelilingi kita dalam kehidupan sebenar sering terdapat dalam impian kita. Tidak boleh dikatakan bahawa itu adalah gambaran utama di mana peristiwa dalam mimpi berkembang. Jarang ada orang, misalnya, mengimpikan sebatang pohon palem yang besar sepanjang malam, membentangkan daunnya yang pelik dan memeluknya. Atau ivy hebat yang membungkus tubuh dan membawa anda ke dalam gua.

Selalunya, tumbuh-tumbuhan dalam mimpi adalah gambaran yang sukar difahami dan samar-samar, berkelip dan hampir tidak diselesaikan oleh kesedaran. Dan pada keesokan harinya, hampir tidak membuka mata dan melangkah ke bilik mandi dengan gaya berjalan yang tidak betul, kami mula memahami bahawa bola besar yang mengikuti kami sepanjang malam tidak lebih dari semangka.

Oleh itu, jika suatu hari terjadi pada anda sepanjang malam untuk melihat gambaran yang sama mengenai beberapa topik biologi (tumbuhan mutan, bunga indah yang berubah menjadi rama-rama, sayur-sayuran menari, pokok bercakap, dan lain-lain), ini semestinya menjadi isyarat untuk anda : sesuatu mesti berlaku. Dan apa sebenarnya, anda akan mengetahui kemudian.

Menurut ahli psikologi saintifik, impian separuh manusia yang indah dibezakan oleh pelbagai plot, kecemerlangan dan ketepatan gambar. Dalam hal ini, mereka dalam banyak hal mengingatkan pada impian masa kecil. Di samping itu, wanita yang paling sering mempunyai mimpi kenabian, yang dijelaskan oleh intuisi wanita yang meningkat..

Tidak sensitif terhadap segala sesuatu yang misteri dan tidak dapat difahami yang tidak dapat dijelaskan dari sudut sains, wanita tanpa ragu-ragu percaya bahawa apa yang mereka lihat dalam mimpi pasti akan menjadi kenyataan. Oleh itu, sangat sering mereka secara tidak sedar bertindak sebagai kepercayaan mereka terhadap kekuatan tidur yang ditentukan oleh mereka.

Namun, jika seorang suri rumah melihat asparagus layu dalam mimpi, ini tidak bermakna sama sekali dalam seminggu dia akan jatuh sakit. Dia hanya perlu, antara kerja dan di sekitar rumah, untuk mengingat rumah hijau rumahnya dan menyiram bunga malang itu.

Tukang kebun yang gemar tidak selalu memimpikan sayur-sayuran besar untuk hasil panen yang kaya. Kemungkinan besar, gambar timun dan tomato yang hebat disebabkan oleh keinginan bawah sedar untuk "mengatasi" jiran mereka di negara ini.

Walaupun begitu, jika anda mempunyai impian dengan beberapa tanaman sebagai "watak utama", maka ini bermakna satu perkara: sudah tiba masanya untuk melihat buku impian.

Tafsiran mimpi - tumbuhan

Tumbuhan hijau memimpikan kebimbangan, diikuti dengan rasa kepuasan yang mendalam..

Tumbuhan beracun memberi amaran mengenai kemungkinan intrik dan gosip.

Tumbuhan yang berguna menggambarkan hubungan baik dengan rakan, kehangatan dan keselesaan di rumah. Tanaman malar hijau atau semak malar hijau di dekat rumah anda menggambarkan kesejahteraan dan kebahagiaan..

Tafsiran mimpi Bunga Physalis bermimpi mengapa bunga Physalis bermimpi dalam mimpi? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa maksudnya melihat bunga dalam mimpi Physalis dengan membaca di bawah ini untuk penafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik dari House of the Sun!

Adakah anda selalu ingat apa yang anda impikan?

Tafsiran Impian - Warna

Telah lama dipercayai bahawa warna membawa makna. Ini tercermin dalam adat, seni, pakaian dan gaya hidup dari berbagai negara..

Nada cerah dan berair - yang baik, pudar dan pudar adalah simbol kehancuran, usia tua, kegagalan; nada gelap selalu dianggap sebagai penyerang yang buruk.

Putih selalu bermaksud kesucian, kepincangan pemikiran dan keinginan, kegembiraan hidup, tidak digelapkan oleh penderitaan, ketulusan kata-kata, pernyataan cinta, kemurnian jiwa. Pengantin berpakaian putih, malaikat dan orang suci selalu berpakaian putih,

Sudah menjadi kebiasaan memberi bunga putih pada majlis perkahwinan. Sudah menjadi kebiasaan bagi umat Katolik untuk memberi bunga putih untuk pengebumian. Dan kemudian warna putih menjadi simbol pembersihan dari dosa, menyeru para malaikat untuk menjaga jiwa si mati di dunia lain.

Brilian - kecemerlangan tidak pernah dianggap sebagai warna bertuah oleh para ahli nujum. Berkilau menarik mata orang yang iri hati, mata orang gila berkilau dalam kegelapan, air mata berkaca-kaca di matanya, belati berkilauan tidak menyenangkan sebelum menyerang.

Dalam mimpi, warna ini bermaksud iri hati, bahaya, penyakit, duka, intrik musuh, kemunafikan rakan-rakan, pengkhianatan kekasih atau orang yang dikasihi.

Warna biru selalu dianggap sebagai simbol penghormatan yang diberikan kepada orang-orang kerana kebijaksanaan mereka, keadilan kebijaksanaan. Biru sering menjadi warna raja atau kesatria. Dalam kombinasi dengan emas, ia memperlihatkan kekentalan dan keadilan kekuasaan, yang memerlukan penyerahan dan pemujaan..

Oleh itu, selalunya kombinasi ini digunakan untuk pakaian orang-orang yang mulia dan orang-orang yang dimahkotai, di bahagian dalam istana-istana yang megah, dalam perhiasan dan perhiasan porselin. Dalam kombinasi dengan warna merah, dia menjadi lebih kuat, dan orang-orang di sekitarnya atau istana menundukkan kepala dari jauh, melihat warna raja.

Kuning adalah warna matahari yang membanjiri langit dan bumi dengan cahayanya, yang tidak ada yang sama dan tidak ada yang setara, warna kemuliaan dan kemewahan. Ketika datang ke bunga, maka kuning menjadi simbol ketidakkekalan..

Dan para penatua mengajarkan kepada anak muda bahawa bunga kuning tidak boleh dibawa masuk ke dalam rumah, sehingga tidak ada perselisihan di dalamnya..

Sprei kuning (menurut legenda) meramalkan percanggahan antara pasangan. Kuning adalah warna pengkhianatan dan warna emas yang menarik perhatian orang tamak dan penipu.

Hijau adalah tanda keselamatan dan kebolehpercayaan. Doktor percaya bahawa ia menenangkan mata, membawa ketenangan. Oleh itu, kehijauan pokok dan rumput menggembirakan jiwa dan menanamkan keyakinan bahawa semuanya akan baik-baik saja.

Permulaan musim bunga, kehidupan baru melambangkan kebangkitan semua makhluk hidup, permulaan tahun baru. Bukan di mana-mana bahawa di Timur, Tahun Baru disambut pada akhir Februari, pada hari cuti kekasih, dan Hari Valentine jatuh pada 14 Februari.

Tumbuhan memberikan tunas hijau muda segar, meramalkan pertumbuhan semua makhluk hidup, makhluk hidup kita, kekuatan kita. Kehijauan juga mempersonifikasikan pertumbuhan anak-anak, kelahiran mereka.

Warna emas, seperti cemerlang, menarik perhatian orang yang iri hati, membayangkan bahaya akibat tipu muslihat yang dimulakan oleh musuh.

Orang berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan emas. Fitnah, fitnah, kekuatan, senjata, licik digunakan. Emas adalah keperibadian kekayaan. Tetapi dalam mimpi setiap orang kaya dengan cara mereka sendiri.

Sekiranya orang yang sedang tidur itu sakit, maka penyakitnya adalah kekayaannya. Dan setelah mimpi seperti itu, dia tidak ada harapan untuk peningkatan kesihatan..

Orang miskin hanya kaya dengan hutang dan rintihannya. Kilauan emas tidak menjanjikan kekayaan kepadanya, tetapi hanya mengingatkan bahawa dia menderita kerana ketiadaannya.

Bagi orang kaya, impian seperti itu hanyalah peringatan bahawa dia mesti berhati-hati agar tidak kehilangannya dan berhati-hati dengan tipu muslihat musuh, pengkhianatan dan kemunafikan..

Merah selalu menjadi tanda cinta, kehormatan, penghormatan, semangat, rasa malu dan darah..

Mawar merah selalu dianggap simbol cinta dan pengiktirafan perasaan mereka..

Gaun merah dari pelindung Rom, dipangkas dengan emas, mendorong orang-orang bawah untuk menundukkan kepala di hadapan mereka.

Beludru merah, disulam dengan emas, sering menjadi simbol kekuatan kerajaan dan kemuliaan para ksatria, yang diperoleh oleh darah dalam pertempuran yang jujur.

Cat yang muncul di pipi kekasih menunjukkan semangat perasaannya..

Sudut merah (yang utama, dihiasi dengan mewah, dengan ikon dalam kotak ikon gangsa dan emas yang berkilauan) ada di setiap pondok petani. Ia terletak di rumah di tempat yang paling terkenal, dan mereka yang masuk dibaptis di atasnya..

Coklat dalam mimpi bermaksud pengalaman hebat, kesedihan, kewujudan yang tidak menggembirakan, keperluan, kekurangan dana. Brown tidak akan mendominasi lambang, bendera mana pun, dalaman istana atau pakaian raja. Ini tidak menyenangkan mata, ia memberikan warna bersahaja pada kulit. Tidak ada kegembiraan atau kesegaran di dalamnya. Dia tidak ketara. Warna lumpur, musim luruh dengan jalan yang kabur, tidak ada kegembiraan.

Warna ungu adalah simbol kehormatan, kekayaan, cinta bersama. Mencampurkan warna merah jambu dan biru bermaksud kelembutan dan kemurnian perasaan. Dalam mimpi, dia meramalkan kesetiaan seorang kekasih, kegembiraan bertemu dengannya, kenikmatan cinta, hadiah dengan makna.

Jeruk berasal dari campuran kuning dan merah. Ini adalah campuran cita-cita, keinginan untuk kemasyhuran, penghinaan terhadap orang lain, keegoisan, sikap tidak peduli terhadap nasib malang orang lain.

Berkilauan dengan semua warna pelangi - pertanda peristiwa luar biasa yang akan mengejutkan dan menggembirakan anda, seperti ekor merak yang tiba-tiba terbuka di depan pandangan anda, seperti lampu disko berkilau, seperti gaun mewah yang berkilauan dengan semua warna.

Ungu bermaksud kekuatan, kekuatan, kesihatan, kedudukan yang dicemburui dalam masyarakat, rasa hormat, pemikiran dan rancangan yang tinggi. Ini adalah warna merah yang kaya, warna jubah kerajaan, sepanduk tentera, anggur merah tart yang telah menyerap kehangatan sinar matahari, kilauan batu rubi.

Warna merah jambu melambangkan kelembutan, tidak bersalah, naif, kegembiraan.

Kelabu bermaksud hidup tanpa kegembiraan, kesedihan, kerinduan, kebosanan.

Biru adalah tanda kesedihan, pertanda buruk, penyakit, warna malam yang gelap, warna penyihir dan ahli sihir.

Ungu - tanda kekayaan, kemakmuran, kehormatan, kuasa, kebijaksanaan.

Hitam adalah tanda kesedihan, duka, kematian, pengebumian, permusuhan, bencana. Awan hitam membawa hujan lebat, puting beliung itu kelihatan seperti tiang hitam, merobohkan semua yang ada di jalannya.

Semua penjenayah, ahli sihir, pencuri, penipu, pembunuh, yang berpakaian hitam, melakukan perbuatan kotor mereka pada malam yang gelap di sudut gelap dan celah-celah, ruang bawah tanah, loteng. Lihat tafsiran: cat, pakaian, muka.

Tafsiran impian tumbuhan Physalis. Mengapa bermimpi tanaman physalis dalam mimpi

Seterusnya, kami memberikan senarai tumbuh-tumbuhan dan makna yang telah diberikan kepadanya sepanjang masa. Sekiranya anda bermimpi bahawa tumbuhan, berguna atau aneh, tumbuh di depan mata anda, maka anda akan berjaya dalam beberapa jenis karya atau rancangan kreatif.

Sekiranya dalam mimpi anda melihat bagaimana tanaman mati di depan mata anda, maka anda harus mengalami kekecewaan dan mengalami kegagalan lain..

Juga dipercayai bahawa jika tanaman tumbuh tegak, maka anda akan menjangka kejayaan sistematik dalam perniagaan yang bergantung pada kemampuan anda untuk bekerja dan ketekunan. Tanaman dengan batang bengkok dalam mimpi menggambarkan rintangan dan kekecewaan. Tumbuhan perubatan dalam mimpi bermaksud bahawa anda harus menjaga kesihatan anda. Kadang-kadang impian seperti itu meramalkan bahawa anda dapat memberikan pertolongan kepada seseorang yang memerlukannya. Rumpai dalam mimpi bermaksud halangan dalam perniagaan atau menunjukkan adanya musuh, fitnah dan orang yang iri hati. Duri pada tumbuh-tumbuhan dalam mimpi adalah tanda bahaya, kebencian, kekacauan rakan anda. Lihat tafsiran: juga tumbuhan tetapi nama. Lihat tafsiran: tusukan.

Aloe - tanda kesedihan, kesedihan, air mata.

Basil - dalam mimpi bermaksud permusuhan, tidak suka.

Balsam - dalam mimpi bermaksud tidak bertoleransi, panas baran.

Belena - bermaksud kelemahan semangat atau watak.

Anggur - simbol yang memberi amaran tentang perlunya memerangi keburukan anda sendiri.

Bindweed - simbol kehidupan yang membosankan dan tidak biasa.

Cendawan dalam mimpi - simbol konspirasi, fitnah, iri hati.

Datura - simbol penipuan.

Stroberi adalah tanda kebaikan, kemurnian perasaan.

Jelatang - tanda kekasaran, kekejaman.

Laurel - simbol kemuliaan, kehormatan, kedudukan yang menonjol dalam masyarakat.

Flax adalah simbol perbuatan baik. Melissa bermaksud kesedihan, masalah. Myrtle adalah tanda ketenangan, kedamaian, salam, lokasi. Untuk melihat lumut dalam mimpi adalah tanda cinta ibu. Pudina adalah tanda sensualitas. Pakis adalah simbol keikhlasan. Pasli dalam mimpi - perayaan, selamat. Ivy dalam mimpi melambangkan kasih sayang, persahabatan, perkongsian..

Wormwood - tanda pemisahan.

Burdock adalah simbol kegelisahan, masalah. Sekiranya dalam mimpi dia menempel pada anda, maka anda akan merasa bosan dengan beberapa orang dengan masalah mereka.

Rye adalah simbol kekayaan dan kemakmuran. Lihat tafsiran: bijirin. Salad adalah tanda pertengkaran, perselisihan, perselisihan. Jerami - pertikaian, pertikaian. Rumpai dalam mimpi - bahaya, maksiat, kecaman. Thyme adalah tanda bahawa anda tidak seharusnya berada di awan..

Rumput, rumput, padang rumput adalah tanda faedah, faedah. Buluh adalah simbol kepintaran, ketahanan. Yarrow - simbol perselisihan, pertengkaran, perpisahan, pergaduhan, perang.

Dill dalam mimpi bermaksud kesihatan dan kekuatan fizikal. Hops adalah simbol ketidakadilan. Chicory adalah tanda kesopanan, kekayaan yang sedikit. Thistle adalah tanda kekejaman, sikap tidak peduli terhadap musibah orang lain. Saffron dalam mimpi - simbol niat jahat.

Tafsiran Mimpi Kumpulkan physalis. Mengapa bermimpi Kumpulkan physalis untuk melihat dalam mimpi

Tafsiran Mimpi Kumpulkan Physalis bermimpi mengapa dalam mimpi Kumpulkan Physalis? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Sekarang anda dapat mengetahui apa maksudnya untuk melihat Kumpulkan physalis dalam mimpi dengan membaca di bawah ini untuk tafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik dari House of the Sun!

Adakah anda pernah mempunyai mimpi kenabian?

Bersujud kepada Buddha, dewa, hendak membuat gerakan - menggambarkan kekayaan yang besar.

Banyak orang berkumpul di sekitar kompor di rumah - keharmonian dalam hubungan dan kebahagiaan.

Mereka akan meletakkan pembalut pada badan, belenggu - anda akan segera jatuh sakit.

Scolopendra berkumpul di timbunan - menggambarkan kehilangan kekayaan.

Sekiranya anda akan menyerang dengan tukul, akan ada sokongan dari sebelah.

Sekiranya anda akan menebang pokok besar, ia menghasilkan keuntungan besar, kesejahteraan material.

Tafsiran mimpi dari buku impian Cina Langgan saluran Dream Book! Menuai padi di pokok anggur, menuai - menggambarkan ketenangan dan kesejahteraan dalam keluarga.

Mendapatkan beras di pokok anggur dan kehilangannya secara tidak dijangka - menetapkan ketenteraman, memperoleh urutan yang betul.

Anda melipat, mengumpulkan pakaian baru - akan ada pelbagai kesukaran, kegagalan.

Tafsiran mimpi dari buku impian Cina

Sekiranya anda bermimpi bahawa anda memilih cendawan atau beri, maka mimpi itu mengatakan bahawa akan ada banyak kerja, tetapi sedikit faedahnya.

Tafsiran mimpi dari Tafsiran Mimpi Hasse

Kumpulkan - Sesuatu yang tersebar - hingga kerugian material. S. konstruktor, perincian secara keseluruhan - untuk penambahbaikan, kejayaan penyiapan kerja dimulakan.

Tafsiran mimpi dari buku impian Esoterik

Kumpulkan - Sesuatu yang tersebar - hingga kerugian material. S. konstruktor, perincian secara keseluruhan - untuk penambahbaikan, kejayaan penyiapan kerja dimulakan.

Tafsiran mimpi dari Buku Impian orang Kanaan

Kumpulkan - Sesuatu yang tersebar - hingga kerugian material. S. konstruktor, perincian secara keseluruhan - untuk penambahbaikan, kejayaan penyiapan kerja dimulakan.

Tafsiran mimpi dari Buku Mimpi Orang Kanaan Berjalan melalui hutan memetik cendawan atau buah beri - mimpi menunjukkan pendapatan yang baik, hanya jika beri cendawan tidak beracun.

Bayangkan anda pulang dari hutan dengan bakul yang penuh dengan cendawan dan beri. Semuanya boleh dimakan.

Tafsiran impian dari Tafsiran Mimpi Simeon Prozorov Langgan saluran Tafsiran Mimpi!

Melihat dalam mimpi bahawa anda mengumpulkan emas dan perak menggambarkan penipuan dan kerugian.

Tafsiran mimpi dari buku impian India

Tanyakan kepada jurubahasa apa yang diimpikan mengenai Collect physalis

Pesan tafsiran impian dalam talian percuma!

Tafsiran impian Physalis untuk dikumpulkan. Mengapa Physalis bermimpi mengumpulkan untuk melihat dalam mimpi

Tafsiran Mimpi Physalis untuk mengumpulkan bermimpi mengapa dalam mimpi Physalis untuk mengumpulkan? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa artinya mengumpulkan Physalis dalam mimpi dengan membaca di bawah untuk tafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik dari House of the Sun!

Adakah anda pernah mempunyai mimpi kenabian?

Bersujud kepada Buddha, dewa, hendak membuat gerakan - menggambarkan kekayaan yang besar.

Banyak orang berkumpul di sekitar kompor di rumah - keharmonian dalam hubungan dan kebahagiaan.

Mereka akan meletakkan pembalut pada badan, belenggu - anda akan segera jatuh sakit.

Scolopendra berkumpul di timbunan - menggambarkan kehilangan kekayaan.

Sekiranya anda akan menyerang dengan tukul, akan ada sokongan dari sebelah.

Sekiranya anda akan menebang pokok besar, ia menghasilkan keuntungan besar, kesejahteraan material.

Tafsiran mimpi dari buku impian Cina Langgan saluran Dream Book! Menuai padi di pokok anggur, menuai - menggambarkan ketenangan dan kesejahteraan dalam keluarga.

Mendapatkan beras di pokok anggur dan kehilangannya secara tidak dijangka - menetapkan ketenteraman, memperoleh urutan yang betul.

Anda melipat, mengumpulkan pakaian baru - akan ada pelbagai kesukaran, kegagalan.

Tafsiran mimpi dari buku impian Cina

Sekiranya anda bermimpi bahawa anda memilih cendawan atau beri, maka mimpi itu mengatakan bahawa akan ada banyak kerja, tetapi sedikit faedahnya.

Tafsiran mimpi dari Tafsiran Mimpi Hasse

Kumpulkan - Sesuatu yang tersebar - hingga kerugian material. S. konstruktor, perincian secara keseluruhan - untuk penambahbaikan, kejayaan penyiapan kerja dimulakan.

Tafsiran mimpi dari buku impian Esoterik

Kumpulkan - Sesuatu yang tersebar - hingga kerugian material. S. konstruktor, perincian secara keseluruhan - untuk penambahbaikan, kejayaan penyiapan kerja dimulakan.

Tafsiran mimpi dari Buku Impian orang Kanaan

Kumpulkan - Sesuatu yang tersebar - hingga kerugian material. S. konstruktor, perincian secara keseluruhan - untuk penambahbaikan, kejayaan penyiapan kerja dimulakan.

Tafsiran mimpi dari Buku Mimpi Orang Kanaan Berjalan melalui hutan memetik cendawan atau buah beri - mimpi menunjukkan pendapatan yang baik, hanya jika beri cendawan tidak beracun.

Bayangkan anda pulang dari hutan dengan bakul yang penuh dengan cendawan dan beri. Semuanya boleh dimakan.

Tafsiran impian dari Tafsiran Mimpi Simeon Prozorov Langgan saluran Tafsiran Mimpi!

Melihat dalam mimpi bahawa anda mengumpulkan emas dan perak menggambarkan penipuan dan kerugian.

Tafsiran mimpi dari buku impian India

Tanya jurubahasa mengapa Physalis bermimpi mengumpul

Pesan tafsiran impian dalam talian percuma!

Tafsiran Mimpi Mengapa physalis bermimpi. Mengapa bermimpi Mengapa bermimpi physalis untuk melihat dalam mimpi

Tafsiran Mimpi Mengapa physalis bermimpi, mengapa ia bermimpi dalam mimpi Mengapa physalis bermimpi? Untuk memilih tafsiran mimpi, masukkan kata kunci dari impian anda ke dalam borang carian atau klik pada huruf awal gambar yang mencirikan mimpi (jika anda ingin mendapatkan tafsiran mimpi dalam talian dengan surat secara abjad).

Kini anda dapat mengetahui apa artinya melihat dalam mimpi Mengapa physalis bermimpi dengan membaca di bawah ini untuk penafsiran mimpi percuma dari buku impian dalam talian terbaik dari House of the Sun!

Adakah anda pernah mempunyai mimpi kenabian?

Kemungkinan perjalanan paksa ke suaka yang tidak siuman.

Tafsiran mimpi dari buku impian makna mimpi

Memimpin program "Siapa Mahu Menjadi Jutawan." Jangan berjudi pada bulan berikutnya. Mengaut wang. Tepat sekali.

Tafsiran mimpi dari mimpi Tafsiran makna mimpi Gerhana matahari mungkin berlaku di kepala.

Seperti semua gerhana, ia akan menjadi pendek.

Tafsiran mimpi dari mimpi Tafsiran makna mimpi Bersedia untuk ditangkap kerana hooliganisme kecil.

Mungkin mereka akan dibawa ke pusat yang serius, di mana mereka akan memukul ginjal, mengeluarkan poketnya. Hilang duit.

Tafsiran mimpi dari mimpi Tafsiran makna mimpi Mimpi yang baik.

Rakan-rakan akan datang dengan bir, ikan atau bahkan vodka. Anda akan menari, menyanyikan lagu dan bahkan mengetuk pinggan dengan sudu, tongkat, seperti yang dilakukan oleh Ye.B.N., di suatu tempat di Jerman.

Tafsiran mimpi dari mimpi Tafsiran makna mimpi Sekiranya anda seorang wanita, maka harapkan skandal dengan suami anda.

Sekiranya seorang lelaki, maka harapkan skandal dengan isterinya. Ada kemungkinan anda bertengkar dengan jiran anda.

Ada kemungkinan bahawa anda terlalu banyak bicara dan sering kali kata-kata melampaui pemikiran anda..

Anda mungkin mengalami paip air pecah atau cirit-birit..

Tafsiran mimpi dari buku impian makna mimpi

Jerawat merah mungkin muncul di dahi. Lubricate dahi dengan acar timun.

Tafsiran mimpi dari buku impian makna mimpi

Tanya jurubahasa apa impian Apa impian physalis

Pesan tafsiran impian dalam talian percuma!

apa kata buku impian mengenai tumbuh-tumbuhan dan mengapa impian tanaman dalaman

Tafsiran ringkas dan makna simbolik tumbuhan dalam mimpi (bunga, pokok, serta buah-buahan, buah beri dan konsep lain, satu atau lain cara yang berkaitan dengan dunia tumbuhan).

Adakah bunga-bunga indah, pokok-pokok indah dan buah-buahan berair yang dilihat dalam mimpi selalu menggambarkan kegembiraan dan penyelesaian masalah kita? Atau bolehkah beberapa tumbuhan memberi amaran bahaya? Buku impian ini akan menolong anda menguraikan impian dan melihat masa depan dengan jelas.

Aprikot - ada buah - untuk kedamaian dan kegembiraan, untuk melihat - untuk kestabilan dalam urusan mental dan pekerjaan. (lihat juga: Tafsiran aprikot tidur)

Agave - kesukaran dan cobaan hidup yang akan datang, kerja yang bermanfaat yang akan mendapat ganjaran yang panjang, panjang umur.

Adonis (adonis) - kebahagiaan, kesihatan dan keberuntungan.

Calamus (akar berminyak) adalah kemungkinan penyakit yang dapat dielakkan jika anda membiarkan diri anda berehat tepat pada waktunya.

Kuih Jepun - pesta yang mewah, percutian atau jamuan yang akan datang.

Akasia - kuning atau putih - cinta tidak berbalas, merah jambu - anda dapat dengan mudah mengatasi semua rintangan dan akan dihormati dengan kekaguman orang lain.

Aloe adalah pemulihan yang ditunggu-tunggu setelah sakit berpanjangan, pekerjaan anda akan dihargai dengan nilai sebenarnya, semoga berjaya menanti anda. (lihat juga: Aloe Sleep Push)

Altay - umur panjang dan kehidupan yang ceria, riang, kesejahteraan material dan kebebasan.

Pansies - perisytiharan cinta menanti anda, yang harus anda tunggu untuk masa yang sangat lama. (lihat juga: Tafsiran Pansies mengenai tidur)

Jeruk - untuk melihat buah - untuk kejutan dan hadiah yang tidak dijangka, untuk melihat pokok oren - untuk kesihatan dan kesejahteraan orang yang disayangi, ada - kehilangan seorang rakan karib. (lihat juga: Tafsiran oren mengenai tidur)

Aralia - cakap kosong dan gosip.

Tembikai adalah perjalanan atau pertemuan yang tidak dijangka dengan rakan lama. (lihat juga: Tafsiran semangka mengenai tidur)

Aster - merah - semangat, putih - kesedihan, kuning - semoga berjaya, bermotif - penyelesaian yang baik semasa ini. (lihat juga: Tafsiran Astra mengenai tidur)

Pisang adalah penyakit atau kecederaan yang tiba-tiba, anda harus berhati-hati. (lihat juga: Tafsiran tidur pisang)

Barberry - keuntungan yang tidak dijangka atau kenalan baru

Periwinkle - kebahagiaan dan keharmonian dalam kehidupan keluarga, kedamaian dan kesejahteraan, semoga berjaya.

Marigold - kekayaan, kesihatan, keberuntungan, kemakmuran dan cinta.

Selipar - pertemuan dengan orang positif, perjalanan yang tidak dijangka, semoga berjaya.

Begonia - keharmonian dalam kehidupan keluarga.

Belena - ketegangan saraf, penyakit.

Birch adalah kegembiraan secara tiba-tiba. (lihat juga: Tafsiran birch mengenai tidur)

Immortelle (bunga kering) - kebahagiaan dan umur panjang.

Bob adalah pertemuan dengan penipu dan penyanjung, anda perlu berhati-hati ketika berhadapan dengan orang baru. (lihat juga: Tafsiran kacang tentang tidur)

Wrestler - kesihatan dan keberuntungan.

Hogweed - kenalan baru dapat menjanjikan bahaya.

Hawthorn - kesihatan dan keberuntungan.

Elderberry - percutian keluarga atau pertemuan dengan saudara-mara.

Bouquet - segar - untuk acara yang cerah dan menggembirakan, keuntungan dan keseronokan yang tidak dijangka, layu - untuk penyakit dan masalah.

Valerian - sedikit rasa sakit, sakit kepala.

Bunga jagung - tarikh romantis yang akan berjaya.

Pussy willow - kesedihan tiba-tiba.

Verbena - pemenuhan keinginan yang dihargai.

Heather - kejayaan dalam apa jua perniagaan dan usaha, keberuntungan ada di pihak anda.

Veselka - halangan dalam perniagaan, kerja kosong.

Anemone - rundingan panjang yang tidak akan memberikan hasil yang diinginkan.

Victoria regia - semoga berjaya dalam perniagaan dan bertemu dengan orang yang berpengaruh.

Anggur - untuk melihat - kepada kenalan, untuk makan - untuk kesedihan dan air mata. (lihat juga: Tafsiran anggur mengenai tidur)

Ceri adalah kesedihan. (lihat juga: Tafsiran Cherry mengenai tidur)

Alga - selsema, penyakit berjangkit.

Wolf's bast - orang yang licik dan licik cuba menipu anda.

Raven eye - kegagalan rancangan yang dirancang, impian yang tidak terpenuhi.

Loach (ladang bindweed) - di sebelah anda ada orang sembrono yang dapat menyesatkan anda.

Hamamelis - kedamaian dalam keluarga, kehidupan yang diukur dan tenang.

Carnation - merah - cinta dan semangat, putih - kesedihan, kuning - manifestasi perasaan dasar atau pengkhianatan, motley - perasaan dan sikap tidak peduli yang pupus. (lihat juga: Tafsiran Carnation mengenai tidur)

Dahlia adalah ganjaran yang dinanti-nantikan untuk pekerjaan, pengiktirafan bakat. (lihat juga: Tafsiran Dahlias mengenai tidur)

Geranium - kesejahteraan material dan keharmonian dalam kehidupan keluarga.

Hyacinth - percutian, kegembiraan dan ketawa yang menyeronokkan.

Bunga raya (bunga mawar Cina) - hubungan romantis, cinta dan semangat bersama.

Gladiolus - Bakat dan kebolehan anda akan diperhatikan dan dihargai, penghargaan atas usaha anda.

Wisteria - lonjakan kekuatan dan inspirasi.

Blueberry yang mekar adalah pesta yang menyeronokkan diikuti dengan mabuk. (lihat juga: Tafsiran Blueberry mengenai tidur)

Kacang polong - untuk mencapai matlamat yang dihargai, anda perlu menunjukkan kekemasan. (lihat juga: Tafsiran kacang polong tentang tidur)

Hydrangea - semoga berjaya dalam perniagaan, yang akan didahului dengan perbincangan dengan orang yang berpengaruh dan sombong.

Buckwheat (mekar) - keseronokan, kesihatan, kesejahteraan material dan kebebasan. (lihat juga: Tafsiran soba tidur)

Cendawan adalah nasihat yang baik, cendawan beracun semoga berjaya dan panjang umur, memilih cendawan adalah ganjaran material yang sesuai untuk pekerjaan anda. (lihat juga: Tafsiran cendawan tidur)

Pir adalah kerugian. (lihat juga: Tafsiran pir mengenai tidur)

Pokok - untuk dilihat - keuntungan material dan kenalan baru, memanjat pokok atau menebang - kerugian, pokok berbunga atau pokok dengan buah - nasib baik dan untung, pohon yang terbakar - kerugian. (lihat juga: Tafsiran pokok tidur)

Sandman (putih) - sakit tiba-tiba atau sakit kepala.

Datura - tugas dan perbualan kosong, penyakit tiba-tiba dan pertengkaran.

Blackberry (mekar) - perjalanan untuk dikunjungi, kesejahteraan material, perayaan dan hari raya. (lihat juga: Tafsiran Blackberry mengenai tidur)

Pokok Krismas adalah hadiah yang tidak dijangka, pokok Krismas dengan mainan adalah kegembiraan dan ketawa. (lihat juga: Tafsiran pokok Krismas mengenai tidur)

Melati - komunikasi yang menyenangkan dengan orang yang rapat, bertemu dengan rakan lama dan rakan seperjuangan.

Thickets - perubahan dekat dalam kehidupan peribadi.

Kelinci kubis - kerja kosong, kemurungan dan genangan, penyelesaian masalah yang berlarutan.

Stroberi - untuk melihat dan mengumpulkan - hadiah yang lumayan, kejayaan dalam urusan semasa, ada penyakit atau cinta baru, menjual buah beri adalah ganjaran yang lumayan untuk pekerja. (lihat juga: Tafsiran stroberi mengenai tidur)

Biji-bijian - masa sukar akan datang, sudah tiba masanya untuk menyimpan masa depan.

Ivan-tea adalah teman setia baru, pemulihan setelah lama sakit dan semoga berjaya.

Iris - keseronokan dan kegembiraan, cahaya menggoda.

Irtyshnik - ketenangan dan kehidupan yang diukur.

Kaktus adalah pelanggaran keharmonian dan halangan yang dapat diatasi dengan susah payah. (lihat juga: Tafsiran kaktus tidur)

Kalina - pertengkaran dengan rakan atau saudara terdekat.

Marsh marigold - tugas tidak bermakna, masalah akan dapat diselesaikan tanpa penyertaan anda, jadi lebih baik berehat dan bersabar.

Camellia - pertemuan dengan orang yang bertuah dan menawan yang akan dengan senang hati berkongsi rahsia kejayaannya.

Reed - kerja kosong, tindakan ruam atau kegagalan dalam perniagaan. (lihat juga: Reed interpretasi tidur)

Kubis - untuk melihat atau memasak - untuk gosip, makan - untuk hadiah. (lihat juga: Tafsiran kubis mengenai tidur)

Dogwood - pemerolehan kesejahteraan material yang telah lama ditunggu-tunggu.

Fireweed - kestabilan dalam kehidupan dan pekerjaan keluarga, berjaya mengatasi kesukaran yang timbul.

Clover adalah simbol kekal keberuntungan, kebahagiaan, kesihatan dan kesejahteraan.

Lonceng - anda harus lebih berhati-hati dengan kata-kata yang diucapkan, ingat bahawa walaupun dindingnya mempunyai telinga.

Telinga - pemenuhan impian yang dihargai.

Kaki kucing - sedikit masalah, sedikit kesedihan.

Jelatang adalah ganjaran untuk kerja, pemulihan dari penyakit yang lama. (lihat juga: Tafsiran jelatang tentang tidur)

Belladonna - sakit kepala, sedih atau kecewa.

Lintas - mengatasi semua kesukaran dan kejayaan dalam semua usaha.

Gooseberries - penyelesaian untuk semua masalah semasa, perubahan besar dalam hidup, ada beri - untuk melakukan tindakan ruam. (lihat juga: Tafsiran Gooseberry tentang tidur)

Air teratai - percutian yang dinanti-nantikan, pengiktirafan bakat anda, kehidupan yang indah dan kaya

Kukushkin flax - sedikit rasa tidak enak dan sedih.

Bather adalah membuang masa dan tenaga, perbuatan dan perbualan yang tidak berguna.

Laurel adalah pengembangan acara yang bahagia dan disukai, pengiktirafan bakat, banyak, kejayaan dalam cinta dan kekayaan. (lihat juga: Tafsiran Laurus mengenai tidur)

Lily of the valley - bertemu dengan kenalan lama, kesedihan.

Cinquefoil angsa - pencapaian kerjaya yang hebat, pemulihan setelah sakit lama.

Quinoa - kemungkinan kerugian kewangan yang dapat dielakkan dengan perhatian tepat pada masanya.

Levkoy adalah keadaan samar-samar yang dapat diselesaikan dengan bantuan bakat diplomatik anda.

Hutan - perubahan mendatang dalam kehidupan peribadi dan di tempat kerja, pemenuhan keinginan dan penyelesaian urusan yang berjaya. Hutan pudar - kemungkinan kekecewaan dan kerugian, pelanggaran keharmonian dalam kehidupan peribadi. (lihat juga: Tafsiran impian hutan)

Flax - keamanan dan keharmonian dalam keluarga, kebebasan kebendaan.

Daylily - acara, percutian dan perayaan berskala besar semakin hampir.

Lilia adalah perjumpaan dengan rakan lama atau saudara yang sudah lama anda tidak jumpa. (lihat juga: Tafsiran Lili mengenai tidur)

Lotus - persefahaman lengkap dengan jodoh, keluarga idyll.

Lemon - pokok dengan buah - untuk cemburu, memakan sebiji lemon - hingga kecewa, melihat sebiji lemon - kepada masalah dalam kehidupan atau penyakit peribadi anda. (lihat juga: Tafsiran lemon mengenai tidur)

Padang rumput - kehilangan bahan.

Bawang - kejayaan dalam masalah sukar, penyelesaian masalah yang berjaya. (lihat juga: Tafsiran busur tidur)

Snapdragon - menjalin teman setia baru atau bertemu rakan zaman kanak-kanak.

Lupin - genangan sementara dalam perniagaan atau pemulihan daripada penyakit.

Buttercup - kemungkinan masalah penglihatan, keperluan mendesak untuk berjumpa doktor.

Lucerne - rancangan dan kerja besar yang akan direalisasikan sepenuhnya dan dihargai dengan nilai sebenarnya.

Magnolia - perayaan yang menyeronokkan, perayaan keluarga atau perkahwinan.

Marjoram adalah persahabatan baru yang dapat berkembang menjadi hubungan yang serius di masa depan.

Mac - bertemu dengan orang yang meragukan, hubungan santai dan tidak boleh dipercayai. (lihat juga: Tafsiran poppy mengenai tidur)

Raspberry - mekar - untuk keseronokan dan nasib baik, makan beri - untuk penyakit. (lihat juga: Tafsiran Raspberry mengenai tidur)

Malva - kasih sayang bersama.

Daisies - keamanan dan kesejahteraan dalam keluarga.

Ibu dan ibu tiri - orang tersayang memerlukan pertolongan lebih daripada sebelumnya, ada baiknya memberi perhatian maksimum kepada mereka.

Medunitsa - mencari cinta yang ditunggu-tunggu.

Mimosa adalah peluang takdir yang unik, tetapi tidak akan begitu mudah untuk menangkap nasib.

Lobak adalah tawaran hebat. (lihat juga: Tafsiran wortel mengenai tidur)

Cloudberry - mekar - kepada kenalan baru yang menarik, beri - untuk perjalanan yang tidak dijangka.

Narcissist - Anda terlalu fokus pada diri sendiri, memperhatikan orang lain, dan mencari keharmonian yang telah lama ditunggu-tunggu.

Digitalis - kesihatan berisiko.

Nasturtium - kesejahteraan keluarga dan kedamaian di rumah.

Lupakan-saya-tidak - pertemuan yang menakutkan mungkin, seseorang merindukan anda.

Marigolds - anda harus meminta maaf kepada mereka yang anda boleh menyinggung perasaan, jika tidak, semua penghinaan akan kembali dengan penuh minat.

Buckthorn laut - ada buah beri - untuk tindakan yang tidak masuk akal, mekar - untuk berkomunikasi dengan orang yang obsesif. (lihat juga: Tafsiran tidur laut buckthorn)

Sayuran - hutang, makan - kerugian kewangan dan kehidupan yang sedikit. (lihat juga: Tafsiran sayur-sayuran mengenai tidur)

Oat - kesihatan yang baik dan kesejahteraan material.

Kebun sayur - perkara sukar ada di hadapan.

Timun - untuk wanita - banyak peminat, untuk lelaki - keuntungan material. (lihat juga: Tafsiran mentimun mengenai tidur)

Dandelion - hubungan menggoda ringan atau tidak mengikat.

Kesalahan - anda memerlukan pertolongan dari rakan.

Kacang - untuk dikumpulkan - untuk berjaya dalam perniagaan, menyusun - untuk tawaran yang menguntungkan, melihat kacang - untuk nasib dan kebahagiaan.

Orkid - kejayaan dalam cinta dan urusan semasa, kekayaan besar, memenangi loteri.

Sedge - kesukaran yang akan datang, sekarang bukan masa untuk mengambil risiko, anda harus bersabar.

Holly - semua acara impian pasti akan menjadi kenyataan.

Pakis - kesedihan, tugas tidak berguna, penyakit orang tersayang. (lihat juga: Tafsiran pakis mengenai tidur)

Taman - mekar dan bersih - kesejahteraan dan keharmonian, ditumbuhi dan kotor - perkembangan acara yang tidak baik.

Nightshade - kekayaan dan kebebasan.

Beg gembala - berita, gosip dan intrik yang tidak dijangka.

Primrose - kenalan berguna baru.

Lada - masalah kesihatan, rasa tidak senang. (lihat juga: Tafsiran lada mengenai tidur)

Petunia - kesejahteraan dan kedamaian dalam keluarga.

Tansy - pengiktirafan bakat, kejayaan.

Peony - semoga berjaya dalam semua perkara dan usaha.

Rumput Placun - kesedihan dan masalah masa depan.

Buah - tumbuh di atas pokok - semoga berjaya dan berjaya menyelesaikan masalah, ada buah - kehilangan dan musibah.

Ivy - kesejahteraan dan kedamaian material, kegembiraan yang tidak dijangka.

Plantain - kesukaran yang dapat diatasi, walaupun tidak tanpa usaha.

Snowdrop - idea dan rancangan baru, kenalan baru yang berjaya.

Bunga Matahari - kebahagiaan dan kesihatan, pemenuhan keinginan. (lihat juga: Tafsiran bunga matahari mengenai tidur)

Wormwood - sakit kepala, kecewa dan sakit.

Tomato - pemulihan setelah sakit lama, perkahwinan yang berjaya. (lihat juga: Tafsiran tomato mengenai tidur)

Primrose - akhir penyakit yang ditunggu-tunggu, suasana yang baik dalam keluarga.

Lobak - mereka cuba menipu anda.

Reseda - mencari keharmonian, meningkatkan kehidupan.

Nasi - persefahaman lengkap dengan rakan dan keluarga, kejayaan dalam kehidupan peribadinya, pekerjaan baru.

Rogoz - kesukaran yang datang yang hanya dapat diatasi dengan ketekunan dan kerja keras.

Mawar - merah - pernyataan cinta, putih - kedamaian, kuning - cemburu dan pengkhianatan, biru atau biru - perlindungan kuasa yang lebih tinggi. (lihat juga: Tafsiran Rose mengenai tidur)

Chamomile adalah halangan kecil dalam perjalanan yang mudah diatasi. (lihat juga: Tafsiran Chamomile mengenai tidur)

Grove - masalah dan masalah masa depan dalam perniagaan. (lihat juga: Tafsiran Grove mengenai tidur)

Hay - menyusun - menyelesaikan masalah, membawa atau mengangkut jerami - bertemu dengan orang yang berpengaruh. (lihat juga: Tafsiran Hay tentang tidur)

Plum - pokok berbunga - untuk kegembiraan dalam kehidupan keluarga, ada buah - untuk kenalan santai dan pertemuan yang tidak dijangka, mengambil plum dari tanah - hingga kecewa. (lihat juga: Tafsiran plum mengenai tidur)

Lilac - mencari cinta baru, kemajuan dalam kehidupan peribadi anda. (lihat juga: Tafsiran ungu tidur)

Currant - semak berbunga - untuk berehat, makan beri - hingga pulih. (lihat juga: Tafsiran Currant tentang tidur)

Pine - masa depan yang baik, nasib baik dan nasib baik.

Bunga kering - kesihatan dan umur panjang yang baik.

Sphagnum (lumut) - kerinduan dan kesedihan, mungkin bagi rakan dan saudara yang meninggal.

Tembakau - tujuan yang tepat dalam hidup, jalan keluar dari situasi yang sukar sudah jelas.

Tavolga - perayaan dan cuti yang bising.

Timofeyevka lugovaya - rekreasi luar dengan orang tersayang.

Thyme - kejayaan dalam kerja, pujian dari rakan sekerja dan bos.

Rumput - kesejahteraan material dan umur panjang tanpa kebimbangan, kemasyhuran dan kemakmuran. (lihat juga: Tafsiran ramuan tidur)

Tradescantia - kebimbangan dan kebimbangan mengenai perniagaan yang bertanggungjawab.

Reed - kejayaan kerjaya, sokongan rakan setia. (lihat juga: Reed interpretasi tidur)

Tulip - kuning - cinta baru, merah - penjelasan keadaan. (lihat juga: Tafsiran bunga tulip)

Violet - pertemuan tiba-tiba, pengakuan yang tidak dijangka atau cadangan perkahwinan.

Physalis - kegembiraan tiba-tiba, berita baik.

Ficus - kehangatan dan keselesaan di rumah, kesejahteraan material. (lihat juga: Tafsiran Ficus mengenai tidur)

Phlox - orang tersayang memerlukan bantuan anda.

Fuchsia - semua kejadian yang menimpa anda dalam mimpi pasti akan menjadi kenyataan.

Ekor kuda - sakit kepala, sakit, mengantuk dan kemurungan.

Ada roti - untuk berita baik, bakar - sayangnya. (lihat juga: Tafsiran mimpi roti)

Hops - bertemu dengan rakan, percutian yang menyeronokkan.

Krisan - kesedihan dan kesedihan. (lihat juga: Tafsiran krisan tidur)

Bunga (sejambak besar) - gelap - hingga sedih, terang - hingga kegembiraan. (lihat juga: Tafsiran bunga mengenai tidur)

Cyclamen adalah peminat baru (atau peminat).

Chicory - kejayaan dalam perniagaan.

Zinnia - hubungan penyayang dan penyayang.

Citrus adalah pertemuan yang tidak dijangka dengan rakan lama. (lihat juga: Tafsiran sitrus tidur)

Ceri burung adalah cinta yang tidak berbalas. (lihat juga: Tafsiran ceri burung tentang tidur)

Ramson - beri - untuk kelahiran anak, mekar - untuk keseronokan dan perayaan.

Blueberry - beri - untuk pertemuan yang baik, bunga - untuk percintaan angin puyuh baru. (lihat juga: Tafsiran Blueberry mengenai tidur)

Chernogolovka - di sebelah orang munafik yang ingin menipu.

Bawang putih - rakan akan menyelamatkan pada waktu yang tepat.

Celandine - anda tidak takut dengan kekuatan jahat, kejayaan dalam semua usaha.

Sage - mimpi dengan kehadirannya dianggap kenabian.

Mulberry - perbualan dan tindakan yang tidak bermakna.

Rosehip - anda berada dalam bahaya. (lihat juga: Tafsiran Rosehip mengenai tidur)

Cones (spruce) - kemungkinan musibah, perkembangan peristiwa yang tidak menguntungkan. (lihat juga: Tafsiran tidur yang sukar)

Sorrel adalah penyakit tiba-tiba yang dapat dielakkan dengan berjumpa doktor tepat pada waktunya. (lihat juga: Tafsiran Sorrel mengenai tidur)

Shieldworm - perubahan yang akan datang, kemungkinan rintangan dan bukan perkembangan acara yang paling baik.

Edelweiss - kesihatan yang baik.

Yucca adalah sedikit ketidakselesaan yang akan segera berlalu.

Pohon epal kebun - kebahagiaan dan kesejahteraan keluarga, kesejahteraan dan kesihatan, pelaksanaan rancangan yang berjaya. (lihat juga: Tafsiran pokok epal mengenai tidur)

Epal - berbaring di tanah - anda dikelilingi oleh orang-orang yang dengki dan musuh yang tergantung tinggi di atas pokok - keinginan yang tidak dapat direalisasikan, memakan sebiji epal bukanlah perkembangan peristiwa yang paling baik. (lihat juga: Tafsiran epal mengenai tidur)

Yagel - akhir tempoh hidup yang sukar.

Barli adalah kehidupan yang panjang, bahagia dan kaya. (lihat juga: Tafsiran barli mengenai tidur)

Ingatlah bahawa impian apa pun sama sekali bukan kalimat takdir, tetapi petunjuk untuk bertindak. Penafsiran mimpi akan membantu anda untuk tidak melepaskan peluang bertuah dan memberi amaran kepada diri sendiri dan orang yang anda sayangi dalam masa dari bahaya..