Vitamin

Ubat Tekanan & Saraf, Ubat Anti-Kecemasan & Depresi

Ramai orang dari semasa ke semasa menghadapi pelbagai situasi tekanan, kemurungan, neurosis, ketakutan, kegelisahan, yang akibatnya dapat menyebabkan gangguan mental yang serius.

Antiandrogen sintetik untuk pengurusan wanita dengan hirsutisme

Jadual berikut menyenaraikan ubat-ubatan yang digunakan doktor untuk menguruskan wanita dengan keadaan yang bergantung kepada androgen seperti hirsutism, alopecia, jerawat, dan dermatitis seborrheic.

Amaranth

axamitnik, sotong, cockscombs, velvetTumbuhan yang mempunyai bunga merah kecil dalam perbungaan spike-paniculate yang panjang dan lebat, sekurang-kurangnya dua ratus daun hijau berair dan dapat mencapai ketinggian lebih dari tiga meter.

Laporan Bunga Pansy Gred 3

Salah satu tanaman yang paling indah dan ditanam awal adalah pansi, yang mendapat kedudukan pertama di florikultur. Ramuan tahunan, ia adalah ungu tricolor. Nama saintifik rasmi - Vitrokka violet.

Gambaran keseluruhan jenis buah sitrus untuk penanaman di rumah

Ciri-ciri varieti dalamanRamai orang suka menanam buah sitrus di rumah kerana: kilang itu mempunyai penampilan hiasan yang indah; tertakluk kepada peraturan penjagaan, anda dapat memperoleh hasil yang baik; kehadiran buah-buahan yang sihat di atas meja sepanjang tahun.

Bolehkah anda makan daging mentah??

Bacon adalah perut babi yang disembuhkan yang disajikan dalam jalur nipis.Potongan daging yang serupa boleh dibuat dari daging lembu, domba, dan ayam belanda. Bacon Turki adalah contoh yang terkenal.

Asid folik dalam makanan

Asid folik, atau vitamin Bsembilan, biasanya disintesis oleh mikroflora usus, dan sejumlah besar berasal dari makanan. Ini adalah sebatian yang sangat rapuh. Hingga 50% asid folik dalam makanan dihancurkan oleh sinar matahari, dan hingga 90% dihancurkan oleh rawatan panas.

Pemakanan dan diet menjelang trimester kehamilan

Bagaimana cara makan dengan betul semasa mengandung, makanan apa yang harus dielakkan, berapa banyak minum, bagaimana memilih vitamin dan bagaimana mengawasi berat badan anda?

Garam, kesemak dan feijoa: cara mengatasi kekurangan yodium

Hormon tiroid tiroksin dan triiodothyronine dipanggil "hormon aktiviti". Secara harfiah semuanya bergantung kepada mereka: perkembangan mental dan fizikal, kehamilan, menopaus, fungsi jantung dan kenaikan berat badan.

FitAudit

FitAudit adalah pembantu pemakanan harian anda.Maklumat yang benar mengenai makanan akan membantu anda menurunkan berat badan, menambah jisim otot, meningkatkan kesihatan, menjadi orang yang aktif dan ceria..

Di mana L arginine paling banyak dijumpai? Jadual makanan, penyediaan

Asid amino adalah unsur penting dalam badan kita. Sebilangan besar dari mereka tidak tergantikan dan mesti disertakan dengan makanan.

Haiwan apa yang makan cendawan?

Siapa yang Makan Cendawan Haiwan? Siapa yang makan agaric terbang? Anda akan belajar banyak perkara baru dan menarik dari artikel ini..Haiwan apa yang makan cendawan?Haiwan tidak hanya memakan tumbuh-tumbuhan atau daging.

Aktiviti sukan untuk varikokel pada lelaki

Varicocele adalah keadaan di mana urat testis melebar. Patologi menyebabkan pelbagai akibat negatif bagi tubuh. Salah satunya ialah kemandulan. Oleh itu, dengan diagnosis ini, doktor menetapkan sekatan tertentu.

Cara menyimpan dogwood

Musim luruh adalah masa untuk menuai dan menyimpan buah dogwood (lat.Córnus). Mereka tumbuh di semak tinggi dan masak pada akhir musim panas dan awal musim luruh. Sukar untuk mengelirukan mereka - beri merah mempunyai bentuk bujur yang panjang.

Rowan berwarna merah, chokeberry hitam... dan sangat berguna!

Sehingga kini, ada kebiasaan untuk menjalin manik dari beri masak dan menghias gadis-gadis dengannya. Diyakini bahawa sifat perubatan dari rowan merah sangat besar sehingga, walaupun setelah berdiri di bawah pokok, pesakit merasa lega; khas untuk wanita.

E104 - Kuinolin kuning

Bahan tersebut, yang disebut "quinoline yellow", didaftarkan sebagai bahan tambahan makanan di bawah kod E104. Milik kategori warna makanan. Quinoline Yellow, seperti disebut juga, mampu memberikan warna hijau kekuningan.

Balsam keras untuk prostatitis

Selama bertahun-tahun anda telah berjaya berjuang dengan PROSTATITIS dan POTENSIAL? Ketua Institut: “Anda akan kagum betapa mudahnya menyembuhkan prostatitis dengan mengambil setiap hari.

Melissa

Tidak setiap tanaman ubat dapat ditanam di rumah di ambang jendela atau di balkoni, tetapi balsem lemon mungkin. Namun, adakah ramuan ini bernilai masalah? Sekiranya kita menganggap bahawa ia hanya dapat diambil sebagai penenang ringan, maka mungkin tidak.

FitAudit

FitAudit adalah pembantu pemakanan harian anda.Maklumat yang benar mengenai makanan akan membantu anda menurunkan berat badan, menambah jisim otot, meningkatkan kesihatan, menjadi orang yang aktif dan ceria..

Pisang: komposisi, faedah, cara makan dengan betul dan pisang mana yang lebih sihat

Sedikit yang tahu pokok mana buah yang popular seperti pisang tumbuh. Tempat pisang tumbuh - terutamanya di Asia Selatan, Malaysia, Amerika Latin, kepulauan Jepun.